U 2019. godini sledi još snažniji zaokret ka mladima na selu

Objavljeno: 26 maja 2018

MILION više biće nas samo tako što ćemo mladima pružiti konkurentnu podršku za život i rad na selu.

Čvrsto verujem da jedino u poljoprivredi i proizvodnji kvalitetne hrane, koju traži ceo svet, mladi stvaraju sebi najveću šansu da se osamostale i zasnuju porodicu, kao osnovni preduslov da nas bude milion više.

Zbog toga, već ove godine, dodatno jačamo finansijsku podršku mladim poljoprivrednicima, dok u 2019. godini sledi još snažniji zaokret ka mladima na selu.

 

Ukoliko Vam se dopao članak, lajkujte ;) 115
Slučajne vesti
18 komentara
 1. Zanimame konkurs za mlade poljoprivrednike zivim na selu imam 26 godina volelabi da osnujem mesovitu farmu pa me zanima kome da se obratim

  0

  0
 2. Zanima me konkurs za tov junadi, i krave muzare, zivim na selu i zelim da ostanem tu de sam, zelim da se bavim stocarstvom. Imam 19 god i vec registrovano gazdinstvo.

  3

  2
 3. Hteo bi poceti da se bavim stocarstvom tjs da drzim muzne krave dali ima neka podrska i posticaj za nas mlade koi hocemo da zivimo na selu inace gazinstvo je na mog oca. A ja kao mlad 23 godisnji pojoprivednik nemam nameru ici u grad i ziveti od plate koja je 25hijada tako dali neko zna imaju li neka srestva za nas mlade pocetnike a ne samo za one koi imaju od 50 grla pa vise zasto samo njih pomagat pomogni te nas ko bi zapoceli

  4

  1
 4. Imam 25 godina. Bavim se vocarstvom kako mogu da saznam dali imam pravo na bespovratni podsticaj kao mlad poljoprivrednik, zarad poboljsanja proizvodnj.

  0

  0
 5. Ja Sam Svetislav Stevanovic is Garasa, bavim se poljoprivredom imam 370 stabala stelejke sljive, I ovaca 23 ovaca I jagnjad dva iz sjenice, I registrovano, domacinstvo 6 h.hteo bi da konkurisem preko iparda bespovratni kredit, do 40 g za mlada poljoprivrednike.kome da se javim , jer ovi nasi u opstini neznaju nista oko toga.molim vas odg da znam sta sa radim.

  0

  0
 6. Htela bi da prosirim farmu sa kravama potrebna su mi sredstva za prosirenje kako mogu dobiti pomoc

  0

  0
 7. Zar je moguce da nisu isplacene subvencije za 2017 ni 2018 godinu,a ja svoje dete koje je zavrsilo skolu za informacione tehnologije savetujem da kupimo umaticeno stado ovaca i krene u stocarstvo.Ko zna da kaze ima li neki povracaj ako se kupe 30 ovaca po 300e rase ild frans umaticene i ako ima kome i sa kojim zahtevom se treba obratiti. Takodje me interesuje i sve oko izgradnje ovcarnika da li tu ima neke pomoci ,ili kako se vec zove podsticaj ili subvencija sto nikako citajuci razne tekstove ne mogu da ukapiram ove termine. Poslovanje ce biti u gazdinstvu koje je sada registrovano u vocarstvu.hvala unapred

  1

  0
 8. Da li ima potsticaj za mlade na selu htela bih da prosirim farmu krava

  1

  1
 9. Zasto nisu svima isplaćene subvencije za 2018. Od septembra odgovor dobijam da je zahtev u obradi to je oko 6 meseci obrade .Nije mi jasno?

  1

  0
 10. Postovana gospodjo ima puno zahteva iz 2018. radi se puno, bice vam predmet uradjen, samo malo strpljenja. Verovatno ljudi koji tamo rade znaju, Mi smo portal, i mi samo prenosimo vesti, i dajemo savete.

  0

  0

Pošaljite svoj komentar

Najnovije vesti na portalu

Najnoviji komentari


domaćina i domaćica

Svetlana Kovačević: U bolje snabdevenih prodavnicama zdrave hrane...
Slavica: Gde kupiti caj slatku paprat koren...
Svetlana Kovačević: Postovana gospodjo ima puno zahteva iz 2018. radi ...
Žaklina: Zasto nisu svima isplaćene subvencije za 2018. Od...
Svetlana Kovačević: Pratite, biće konkursa sigurno...
Jelena pavlicevic: Da li ima potsticaj za mlade na selu htela bih da ...
pera565: Što se tiče oraha, dosta kasnimo za proizvođač...
mladenovic dragoslav: Zar je moguce da nisu isplacene subvencije za 2017...
Jelena pavlicevic: Htela bi da prosirim farmu sa kravama potrebna su ...
Svetislav: Ja Sam Svetislav Stevanovic is Garasa, bavim se po...