Male cake za domaćice

Objavljeno: 16 nov 2018

Ako želite da meso bude sočno:

• Tanje sečeni komadi mesa brže će se ispeći, što je dobro ukoliko imate puno gostiju, a mali roštilj.

• Izbegavajte često okretanje mesa. Prvo ga pecite na snažnoj vatri, pa ga pomerite na ivicu roštilja gde je toplota manja.

 Meso okrećite isključivo hvataljkom, a nikad viljuškama, da ga ne biste oštetili i izazvali sušenje i rasipanje dragocenih sokova.

I pribor je važan

Kad imate odgovarajući pribor, roštiljanje je mnogo zabavnije i prijatnije, a rizik od opekotina manji.

Ukoliko Vam se dopao članak, lajkujte ;) 2
Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar

Najnovije vesti na portalu

Najnoviji komentari


domaćina i domaćica

Svetlana Kovačević: U bolje snabdevenih prodavnicama zdrave hrane...
Slavica: Gde kupiti caj slatku paprat koren...
Svetlana Kovačević: Postovana gospodjo ima puno zahteva iz 2018. radi ...
Žaklina: Zasto nisu svima isplaćene subvencije za 2018. Od...
Svetlana Kovačević: Pratite, biće konkursa sigurno...
Jelena pavlicevic: Da li ima potsticaj za mlade na selu htela bih da ...
pera565: Što se tiče oraha, dosta kasnimo za proizvođač...
mladenovic dragoslav: Zar je moguce da nisu isplacene subvencije za 2017...
Jelena pavlicevic: Htela bi da prosirim farmu sa kravama potrebna su ...
Svetislav: Ja Sam Svetislav Stevanovic is Garasa, bavim se po...