Domaćinski recepti

Da li se sir zamrzava

Pravljenje i čuvanje sira nije jedostavno. Potrebno je znaje, iskustvo i ljubav prema ovoj vrsti proizvodnje. Sir može da bude od kravljeg ili ovčjeg mleka, a moguće je...


Prste da poližeš

Za pripremu meda biće vam potrebna jedna zrela žuta bundeva. Sve što je potrebno jeste da odsečete vrh i izvadite unutrašnjost (semenke i vlakna). U dobijeni veliki otvor...


Šta je to boemska potkovica

Peglana kobasica jedan je od domaćih proizvoda koji su u poslednjih nekoliko godina doživeli pravu ekspanziju. Za veoma kratko vreme, ona se našla rame uz rame sa čuvenim...




Ukusan ručak a brzo se pravi

Potrebno je: 1 kg  krompira, 350 g mlevenog mesa, 1 ½ šolje pirinča, crveni luk, šargarepa, 3 paradajza, domaći pasirani paradajz, ili tomatino, začini po želji. U šerpi...


Male cake za domaćice

Ako želite da meso bude sočno: • Tanje sečeni komadi mesa brže će se ispeći, što je dobro ukoliko imate puno gostiju, a mali roštilj. • Izbegavajte često...





1 2 3 6
Najnovije vesti na portalu

Najnoviji komentari


domaćina i domaćica

Dejan jankovic: Kada će biti isplata subvencija za 2017 godinu...
zoran: postovana gospodo interesuje me vocka OGROZD pa ...
Svetlana Kovačević: Postovana, on je dobio rešenje, a posle rešenja ...
Mitrovic Tina: Postvani,moj svekar je dobio neki papir da je poce...
Georgije: Najbolja zacinska Paprika za kulen!!...
Svetlana Kovačević: Pozovite u utorak Upravu za Agrarna plaćanja...
Dejan: Gde konkurisati i gde se raspitazi za ivu kreditnu...
Tijana: Da li je moguce gajiti Raskovnik u Beogradu I kako...
Dimitar: Trebam suve organske sljive bez semenki ,10.000kg ...
Svetlana Kovačević: Ne postoji sajt, ali pozovite Upravu za agrarna pl...