Ostalo

Ostalo

15/11/2017.

Zašto i kako treba jesti žitarice?

Zastupljenost pojedinih grupa namirnica u svakodnevnoj ishrani  je piramidalno prikazana u cilju lakšeg razumevanja. Namirnice su prikazane u hijerarhijskom poretku naspram baze koji čine žitarice i kao takve...

Ostalo

13/11/2017.

Koja čokolada je dobra za naše zdravlje?

Osnovne sirovine za proizvodnju  jedne od omiljeniih poslastica gotovo svih generacija, čokolade  su  kakao i šećer. Crna čokolada – mora da sadrži bar 40% kakao mase. Danas se...

Ostalo

10/11/2017.

Kako privući potrošača?

Odeljenje  voća i povrća je specifično  ukoliko se angažuju kvalitetni ljudi za postavku robe i način izlaganja, može imati višestruku dobit za jedan market. Pozicija na samom ulazu...

Ostalo

05/11/2017.

Veliko okupljanje profesionalaca

Ko je imao priliku i vremena da se u petak i subotu, nađe u Ziri, nije se pokajao. Prvi profesionalni međunarodni festival vina – Novembar vino fest održan...

Ostalo

01/11/2017.

Očuvanje narodne tradicije -GIS iz Svrljiga

Putujući Srbijom upoznali smo i  Snežanu  Ranđelović,  predstavnicu Udruženje za očuvanje tradicije kožarsko čurcijskog zanata „GIS“ iz Svrljiga. Kao i svi sa svrljiškog štanda i ona je bila...

Domaćinske fotografije
Najnovije vesti na portalu

Najnoviji komentari


domaćina i domaćica

Bogdan: Ministarstvo Poljoprivrede bi moralo da da odgovor...
Svetlana Kovačević: Hvala i vama. Tu smo za vas...
Niš: Tako se to radi!...
Davorin: Hvala vam. Postali ste najbolji mediji za nas polj...
Milan Todorovic: Naslov Vam je mleko, ili jogurt?! Koje "jedno" od ...
Miško: Svaka čast 👍...
BRANKO BOGDANOVIC: Danas sam obavestio vlast u Mionici da postoji kon...
Svetlana Kovačević: Hvala Siniša....
Branko Bogdanovic: voleo bi nesto da se realizuje od ovog projekta al...
Gogi: Fakultet u Krusevcu je cist promasaj!Za koga oni t...