Saveti za domaćine

Kako oprati opremu za prskanje

Opremu za prskanje posle upotrebe treba temeljno isprati rastvorom deterdženta i vode (kilogram deterdženta u 100 litara vode). Dopustiti da rastvor deterdženta i vode cirkuliše kroz sistem nekoliko...



Zašto je dobro jesti bundevu

Bundeva je koristan diuretik, a njeno seme preporučuje se trudnicama, dojiljama, starim i osobama sa bolesnom jetrom ili obolelom prostatom. Takođe, bundevu bi trebalo što češće da konzumiraju...







Kako do savršenog travnjaka

Pod podizanjem travnjaka se podrazumeva sve radne operacije koje se izvode na odabranoj lokaciji, tj. utvrđivanje osobina zemljišta (supstrata), pripreme terena za zasnivanje travnjaka, setva iliti zasnivanje travnjaka...


Užitak sa sto ukusa

Kačkavalj je vrsta tvrdog sira koji se proizvodi od ovčijeg ili kravljeg mleka. Danas se često proizvodi i kombinacijom ove dve vrste mleka. Sastoji se iz kompatnih lisnatih testa...


1 2 3 5
Najnovije vesti na portalu

Najnoviji komentari


domaćina i domaćica

zoran: postovana gospodo interesuje me vocka OGROZD pa ...
Svetlana Kovačević: Postovana, on je dobio rešenje, a posle rešenja ...
Mitrovic Tina: Postvani,moj svekar je dobio neki papir da je poce...
Georgije: Najbolja zacinska Paprika za kulen!!...
Svetlana Kovačević: Pozovite u utorak Upravu za Agrarna plaćanja...
Dejan: Gde konkurisati i gde se raspitazi za ivu kreditnu...
Tijana: Da li je moguce gajiti Raskovnik u Beogradu I kako...
Dimitar: Trebam suve organske sljive bez semenki ,10.000kg ...
Svetlana Kovačević: Ne postoji sajt, ali pozovite Upravu za agrarna pl...
Malesevic76: Postoji li sajt na kojem se moze proveriti koliko ...