Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović posetio štand Kompanije „Dunav osiguranje“

Nakon svečanog otvaranja 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, štand „Dunav osiguranja“ posetili su ministar poljoprivrede u Vladi republike Srbije Branislav Nedimović, francuski ambasador Frederik Mondoloni, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, pokrajinski sekretar za poljoprivredu Vuk Radojević i generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković, i obavestili se o ponudi naše kompanije na Sajmu.

Tom prilikom Nada Stojišić Golijanin, direktorka Filijale „Dunav osiguranja“ u Novom Sadu 1, informisala je goste o uslugama i popustima u oblasti osiguranja poljoprivrede koje nudi najveća nacionalna osiguravajuća kuća.

Ilustracija; Gosti i domaćini na štandu Kompanije „Dunav osiguranje“ na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu
Ilustracija; Gosti i domaćini na štandu Kompanije „Dunav osiguranje“ na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

– Ceo maj će biti u znaku poljoprivrede – istakla je direktorka Stojišić Golijanin u razgovoru sa uglednim posetiocima.  – Kampanju smo pokrenuli povodom Sajma poljoprivrede u Novom Sadu, a popuste i pogodnosti za osiguranike odobravaćemo do 31. maja. „Dunav“ nudi popuste pri zaključivanju ugovora o osiguranju useva i plodova i osiguranju životinja namenjene fizičkim i pravnim licima koja zaključuju ugovore za navedene vrste osiguranja. Odobravamo popuste od 10% na premiju osiguranja useva i plodova i  10% na premiju osiguranja životinja – rekla je ona, dodajući da će se pogodnosti primenjivati na svim prodajnim mestima, kao i putem kanala prodaje.

Detaljne informacije o ponudi građani mogu dobiti na štandu Kompanije u Hali „Master“, na više od 600 prodajnih mesta „Dunav osiguranja“ ili besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286, kao i na internet adresi www.dunav.com.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

23.02.2024.

Uskoro Međunarodni sajam poljoprivrede “Bogatić 2024”

11.08.2023.

Novosadski sajam – korak u drugi vek

12.05.2023.

DDOR osiguranje predstaviće svoju ponudu na 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu

25.01.2023.

Povodom 90. međunarodnog poljoprivrednog sajma vrednovanje kvaliteta počinje u februaru

22.12.2022.

Globos osiguranje naredne tri godine Strateški partner Novosadskog sajma

05.09.2022.

Tradicionalni Međunarodni Resavski poljoprivredni sajam

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca