Pčelari ako još niste instalirajte aplikaciju

Podsećamo vas da od decembra 2017. postoji mobilna aplikacija SPOS-a koju je finansirao SPOS, i koju možete instalirati na svom mobilnom telefonu kako biste bili pravilno i najbrže moguće informisani o svim događanjima u srpskom pčelarstvu.

Tako ćete moći na najbrži mogući način da dobijate trenutne informacije o svakoj važnoj objavljenoj vesti putem PUSH notifikacija, kao i da lakše koristite SPOS-ov sajt.

Ako ste ovu aplikaciju instalirali još u decembru, a ne stižu vam PUSH notifikacije, to je znak da imate upravo tu prvobitnu verziju aplikacije, koja je kasnije unapređena, te morate aplikaciju update-ovati, ili deinstalirati pa ponovo instalirati. 

Ilustracija: Etno dućan Đurđević, foto: Đurđević

Aplikacija se instalira tako što ćete na svom mobilnom telefonu otići u STORE, u pretrazi ukucati reč SPOS, i instalirati aplikaciju. I u aplikaciji je pristup zaštićenim delovima sajta dozvoljen samo pčelarima SPOS-a nakon logovanja šifrom i kontrolnim kodom sa ID članske kartice SPOS-a. Napominjemo da je aplikacija dostupna za Android, iPhone i Windows telefone.

Aplikacija će značajno unaprediti obaveštavanje članova i drugih pčelara Srbije i regiona o svim aktivnostima SPOS-a.

Do sada je aplikaciju instaliralo 427 osoba, što je jako malo i prava je šteta što ne koristite blagodeti ove besplatne aplikacije!

 

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

15.04.2024.

Ne propustite ove radove na pčelinjaku

08.04.2024.

Pčelare zanimaju cvetovi trešnje

18.03.2024.

Pomoć voćarima, povrtarima i pčelarima

13.03.2024.

Dobra vest za pčelare

11.03.2024.

Zašto je mart kritičan u pčelarstvu

07.03.2024.

Škola za degustatore meda u Beogradu

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca