Male cake za domaćice

Objavljeno: 16 nov 2018

Ako želite da meso bude sočno:

• Tanje sečeni komadi mesa brže će se ispeći, što je dobro ukoliko imate puno gostiju, a mali roštilj.

• Izbegavajte često okretanje mesa. Prvo ga pecite na snažnoj vatri, pa ga pomerite na ivicu roštilja gde je toplota manja.

 Meso okrećite isključivo hvataljkom, a nikad viljuškama, da ga ne biste oštetili i izazvali sušenje i rasipanje dragocenih sokova.

I pribor je važan

Kad imate odgovarajući pribor, roštiljanje je mnogo zabavnije i prijatnije, a rizik od opekotina manji.

Ukoliko Vam se dopao članak, lajkujte ;) 2
Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar

Najnovije vesti na portalu

Najnoviji komentari


domaćina i domaćica

ILIC DRAGISA: ZASTO SE MINSTAR POLJOPRIVREDE BRUKA JI OBECAVA N...
ZELJKA: Kome se obratiti za bespovratna sredstva za prosir...
SABAN: KOJI JE KUPUS DOBAR ZA PLASTENICKU PROIZVODNJU...
dragoslav mladenovic: postovani prodje pola godine,sada ce godisnji odmo...
Nemanja: Dosta strucno........
Marko Petrovic: Odličan tekst. Solitarne pčele su stvarno tako d...
Željko: Kome se obratiti za bespovratna sredstva ,sadnja p...
velimir: za kasnu proizvodnju paprike, delfina i belo uvo, ...
Svetlana Kovačević: Isplacuju se subvencije, bice uskoro...
mladenovic dragoslav: sutra....