Dođite sutra na predavanje o aktuelnim temama u poljoprivredi

Udruženje novinara za poljoprivredu Agropress sutra  u 14 sati u hotelu „Borovi“ u Sjenici organizuje predavanje o aktuelnim pitanjima u oblasti poljoprivrede. Na skupu će govoriti predstavnici relevantnih institucija, a pored predstavnika lokalnih službi za poljoprivrednike, mogu prisustvovati svi zainteresovani poljoprivrednici.

Svi zainteresovani poljoprivrednici moći će da čuju sve o aktuelnostima iz oblasti poljopivrede na konferenciji pod nazivom “ Perspektive razvoja poljoprivrede na Pešterskoj visoravni”. Na ovoj radionici, koja je zakazana u subotu u hotelu Borovi u Sjenici, učestvovaće predstavnici ministarstva poljopivrede, uprave za agrarna plaćanja i drugi relevantmni predavači i gosti. Organizatori pozivaju sve zaintreresovane poljoprivrednike, predstavnike poljoprivrednih udruženja prerađivače kao i predstavnike stručnih službi lokalnih samouprava da učestvuju na ovom događaju.

Organizator konferencije je Udruženje novinara za poljoprivredu „AGROPRESS“, nevladina organizacija čiji je osnovni cilj oživljavanje i unapređenje života na selu u Srbiji.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

07.07.2022.

Kompanija „Dunav“ za dobrobit svih nas

26.05.2022.

Osiguranjem useva do sigurne i ozbiljne poljoprivredne proizvodnje

26.11.2021.

Rusi imaju zlatnu votku, Francuzi zlatni šampanjac, a mi rakiju sa 23-karatnim listićima zlata

10.11.2021.

Otvorena prva tkačka kolonija u Novom Pazaru

10.10.2021.

Goran Đaković: Kuda ide srpska poljoprivreda

22.09.2021.

Naši poljoprivrednici umesto da osiguraju useve, i dalje sa zebnjom gledaju u nebo

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca