Obezbede svoje prisustvo na najvećem sajmu u Srbiji i regionu

Ilustracija: sajam hrane, foto: Belgrade Food Show
Ilustracija: sajam hrane, foto: Belgrade Food Show

Drugi po redu sajam i konferencija visokokvalitetne hrane („specialty food“) u Jugoistočnoj Evropi – Belgrade Food Show, ove godine će se održati 10. i 11. oktobra u Belexpocentru, u Beogradu. Pozivaju se svi zainteresovani proizvođači da se prijave putem oficijalnog sajta www.belgradefoodshow.rs i obezbede svoje prisustvo na najvećem i jedinom sajmu ovog tipa u Srbiji i regionu.

Izlagači će imati priliku da predstave svoje jedinstvene proizvode, podele iskustva sa ostalim proizvođačima, kao i da se sretnu sa potencijalnim domaćim i međunarodnim kupcima i distributerima. Kupci će otkriti srpsku industriju visokokvalitetne hrane i upoznati inspirativne preduzetnike i njihove vrhunske proizvode.

I jedni i drugi će moći da prisustvuju prezentacijama i stručnim panelima tokom oba dana konferencijskog dela, gde će moći da čuju o najnovijim svetskim trendovima, putevima do potrošača, prilikama za izvoz, očekivanjima tržišta, uspešnim pričama…

Sve novosti i informacije možete pratiti i putem:

https://www.facebook.com/belgradefoodshow/

https://www.instagram.com/belgradefoodshow/?hl=en

https://www.linkedin.com/company/belgrade-food-show/

https://twitter.com/bgfoodshow

 

Događaj organizuje Asocijacija za promociju srpske hrane sa tendencijom da Srbiju uvrsti među lidere u industriji hrane i pića u Jugoistočnoj Evropi, uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Belgrade Food Show 2018:

Osamdeset izlagača, preko šesto posetilaca konferencije, sedam panel diskusija, sto trideset sedam održanih B2B sastanaka, trideset medija, četiri inostrana predavača i kupaca iz celog sveta, učinili su da prvi Belgrade Food Show nadmaši očekivanja i postigne regionalni uspeh. Srbija je imala prvi put priliku da pokaže svoje kapacitete, ali pre svega kreativnost i spremnost za inovacije i eksperimentisanje u oblasti visokokvalitetnih proizvoda od domaćih sirovina.