Ovo sigurno niste probali, naručite što pre

Danas se mnogo pojedinaca  bavi uslugama keteringa i spremanja torti i kolača. Izuzetno cenimo i podržavamo taj preduzetnički duh. Tu su posebno interesantne male porodične radnje koje izrađuju ukrase ili popularne mafine, cake pops ili sitne kolače za slave i slavlja.

Domaćice koje ne znaju, ne vole ili nemaju vremena da prave kolače, torte,  danas imaju mogućnost da ih kupe preko interneta. Beograđankama  posebno dobro dođe da naruče ili kupe sitne kolače za slavu, torte za rođendane, a i za druge manifestacije.

Ilustracija: Čarobni kutak, foto: Svetlana Kovačević
Ilustracija: Čarobni kutak, foto: Svetlana Kovačević

Jelena Krstić, iz Beograda, ima samo 23 godine, a slobodno možemo reći da je odličan  poslastičar, jer smo imali tu čast  i da probamo njene kolače.

Čarobni kutak” je nastao 2014. godine u Beogradu, i posluju kao online poslastičarnica.

Ilustracija: Mafini, foto: Svetlana Kovačević
Ilustracija: Mafini, foto: Svetlana Kovačević

Pitali smo Jelenu kako je došla na ideju da pravi ovako lepe kolače:,, Generalno volim da pravim slatiše, imam smisla za dekoraciju, i nisam se pokajala što se bavim ovim poslom“, ističe Jelena i dodaje: Uživam  da u direktnoj komunikaciji sa klijentom kreiram  njegove kolače ili tortu.

-Poslujemo kao online poslastičarnica, po principu rada, da Vi naručite ono sto želite i mi Vam dostavimo na adresu, gde god da se nalazite! Obilaženje radnji, ponekad može da bude naporno, zar ne? Sada, zahvaljujući našem pobedničkom timu više ne morate da gubite vreme obilazeći radnje, jer mi pratimo i radimo po najboljim svetskim tehnološkim standardima, kako bi omogućili svakom kupcu, da sve uradi iz vlastitog doma.“

Ilustracija: kolači Čarobnog kutka, foto: Svetlana Kovačević
Ilustracija: kolači Čarobnog kutka, foto: Svetlana Kovačević

Kao nam je istakla Jelena, za  12 mafina, potreban je jedan dan, sa hlađenjem. Nije lako ali po njenim rečima kada nešto volite, ništa nije teško.

U njihovoh poslastičarnici možete naći  čokoladni mafin sa kremom od kokosa umočen u čokoladu, mafin sa ukusom vanile, punjen domaćim džemom od malina, mafin od jabuke i cimeti  sa kremom od vanile, vanila cupcake.

Slike govore više od reči.

FB stranica:

https://www.facebook.com/carobnikutakcom/?epa=SEARCH_BOX

 

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

23.10.2023.

Sajam torti i kolača

27.07.2023.

Madame Vanille radionica za kolače

29.05.2023.

Na smederevcu nastaju svi sirevi

08.05.2023.

Uskoro prolećni Ukus fest

04.05.2023.

Sitni kolači Cece sremice

22.04.2023.

Posetite još sutra ovaj Festival, možda vam i život bude slađi

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca