Uskoro ,, Dani Caribrodske Šušenice“

Ilustracija: šušenica, foto:Miki Ilić
Ilustracija: šušenica, foto:Miki Ilić

Manifestacija „Dani Caribrodske Šušenice 2019“ se ove godine održava 16-17. Novembra, a u sklopu manifestacije biće održan i koncert Nede Ukraden.

Manifestaciju posećuje veliki broj turista i posetilaca, pretežno iz Bugarske. Kako bi nastavili tendenciju povećavanja broja posetilaca STC Caribrod već od jula meseca počinje promociju manifestacije u gradovima Bugarske i Srbije gde manifestacija nije promovisana, kao i učešće u cilju promocije na najvećim manifestacijama u Srbiji i Bugarskoj.

Ilustracija; šušenica, foto: Miki Ilić
Ilustracija; šušenica, foto: Miki Ilić

Prvi u nizu gradova za promociju našao se Plovdiv, drugi po veličini grad u Bugarskoj.

Na festivalu „Street food and art“ koji se održao na Grebnoj bazi u Plovdivu od 1.do 4.jula, STC Caribrod je na jednodnevnoj promociji predstavio program ovogodišnje manifestacije a svi posetioci imali su priliku i da probaju caribrodsku šušenicu.

Posetioci su čuli kako se na tradicionalni nacin priprema šušenica, sta se još pored toga može kupiti i probati, i sta ih očekuje od programa.

Promovisane su i druge manifestacije koje organizuje STC, turnir u malom fudbalu, mtb maraton, kao i svi ostali turistički potencijali opstine Dimitrovgrad.

Ilustracija; šušenica, foto: Miki Ilić
Ilustracija; šušenica, foto: Miki Ilić

Pored promocije, poseta Plovdivu iskorišćena je i za sastanak sa predstavnicima lokalni turističkih agencija koje u svojoj ponudi planiraju da ubace i turu za posetu manifestaciji.

Nakon Plovdiva, STC Caribrod promovisaće manifestaciju na Karnevalu u Vrnjačkoj banji i na Drinskoj regati u Bajinoj basti, nakon čega slede planovi za dalju promociju.

Pripreme za petu po redu manifetaciju „Dani Caribrodske šušenice“ uveliko su u toku. Pored promocije same manifestacije u regionu, u toku su i tehničke pripreme i prijava za učešće na manifestaciji.

 

Tačno pet dana  ostalo je do početka manifestacije “Dani Caribrodske šušenice”, koja će ove godine biti održana po peti put, u organizaciji Sportsko-turističkog centra Caribrod. Ideja o organizovanju ovakvog događaja iz godine u godinu izaziva sve veće interesovanje kako izlagača, tako i posetilaca. Tako će se, prema rečima Andrijane Najdenov, analitičara za promociju i marketing Sportsko turističkog centra „Caribrod“, prodajna zona proširiti i duž Balkanske ulice.

 

Zainteresovani za učešće na manifestaciji već mogu da predaju prijave u sportsko-turističkom centru Caribrod.

 

 

 

 

LINK ZA PRILOG, I AKO TI TREBA NEKA INFORMACIJA

https://www.youtube.com/watch?v=hFhmXKzXH1g&t=2s

 

 

DIREKTOR SPOTSKO TURISTICKOG CENTRA CARIBROD

VASIL ANDREJEV

062 8838681

060 3254234