Peticija za spas pčela

 

Kao što je poznato, SPOS je dobio četvorogodišnji Projekta javno privatnog dijaloga o sprečavanju trovanja pčela (detaljnije OVDE), koji sprovodi NALED u saradnji sa Republičkim sekretarijatom za javne politike (RSJP), a finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID). U okviru projekta je, pored potpisivanja Deklaracije o zaštiti pčela u Srbiji od strane gradonačelnika i predsednika opština (detaljnije OVDE), ovih dana pokrenuta online Peticija o zaštiti pčela u Srbiji, kako bi se o problemu trovanja pčela pričalo sve više na svim nivoima i kako bi se iskazalo interesovanje šire javnosti za ovaj problem, a ne samo interesovanje pčelara.

Apelujemo na pčelare, kao i na sve građane, da u cilju zaštite pčela i opstanka života na planeti, potpišu ovu Peticiju, te da tako pokažemo nadležnima da se svest o neophodnosti postojanja pčela na planeti podiže, te da je za to zainteresovana celokupna javnost.

 

Peticiju možete potpisati

https://www.peticije.online/zatita_pela_u_srbiji?fbclid=IwAR2TBksv5nPXeUfzgNXukCIT2yxv3HHwCztcAf3Cb2mN1nSLXBQ1YZGNRcA

Kada vam nakon što ukucate svoje podatke stigne mejl, potrebno je da potvrdite da ste to vi, i tek od tog trenutka se smatra da ste potpisali Peticiju.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

18.03.2024.

Pomoć voćarima, povrtarima i pčelarima

13.03.2024.

Dobra vest za pčelare

11.03.2024.

Zašto je mart kritičan u pčelarstvu

07.03.2024.

Škola za degustatore meda u Beogradu

26.02.2024.

Šta je preduslov za dobro pčelarenje

11.02.2024.

Osnovan Evropski pčelarski savez – evo i zašto

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca