Medveđa: Srbija u ritmu Evrope

U sali Kulturnog centra opštine Medveđe održana  je prva proba sa decom koja su januara meseca prošla na audiciji za talentovane pevače i plesače. Opštini Medveđa je dodeljena pesma ,  (Ako je ljubav zločin) koju je na Evroviziji 2016. godine izvela Poli Genova, pevačica iz Bugarske. Odabranu decu narednih par meseci čeka naporan rad sa profesionalnim timom iz produkcije.

Na takmičenju koje će se juna meseca održati u Vranju,  mladi talenti iz 24 grada među kojima je i opština Medveđa – predstavljaće 24 evropske zemlje, uključujući Izrael i Australiju a ocenjivaće ih žiri iz svih gradova kao i publika putem SMS poruka. Prema propozicijama takmičenja, s obzirom da je Vranje prošlogodišnji  pobednik, tim iz tog grada predstavljaće Srbiju i izvodiće numeru na maternjem jeziku.

Ovo je takmičenje koje iz godine u godinu raste I  na kojem mladi imaju priliku da pokažu svoje talente. Sa izabranim predstavnicima u narednom periodu radiće stručnjaci iz produkcije programa, a kao nagradu pobednici dobijaju putovanje u zemlju koju su predstavljali.

Finale programa Srbija u ritmu Evrope prenosiće  TV Prva.

 

 

 

 

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

11.04.2023.

Tradicionalna manifestacija „Vakršnji bazar“ održana u Medveđi

22.08.2022.

Evropa dala preporuke za unapređenje dobrobiti na farmama svinja

08.12.2021.

Nebojša Arsić izabran za predsednika jednog od najvažnijih odbora SKGO

01.12.2021.

Jelena Miletić iz Gazdare sa Sajma nosi dve nagrade

26.10.2021.

,,Miholjski susreti sela“ u Medveđi

05.09.2021.

Radiša Radisavljević oborio Ginisov rekord

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca