Ministar Nedimović na čelu kriznog štaba

Ilustracija: Branislav Nedimović, foto: S,K,
Ilustracija: Branislav Nedimović, foto: S,K,

Predsednica Vlade Ana Brnabić potpisala je danas Odluku o formiranju Štaba za upravljanje krizom u nišavskom i topličkom upravnom okrugu, a za predsednika je imenovan ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović.

Ovaj štab je oformljen na inicijativu Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Kovid-19, koji je danas zasedao i kojim predsedava premijerka, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Za predsednika štaba za upravljanje krizom imenovan je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, a za članove su izabrani i epidemiolozi prof. dr Darija Kisić Tepavčević i prof. dr Branislav Tiodorović, infektolog dr Miloš Korać, kao i članovi MUP-a, Ministarstva odbrane, BIA, i načelnici okruga, navedeno je u saopštenju.

Važni telefoni

Telefoni epidemiološke službe za sve informacije

Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa korona virusom: 064 8945 235

Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“: 011 2684 566

Budimo odgovorni prema sebi i prema drugima

U cilju omogućavanja brže i efikasnije komunikacije građana sa nadležnim epidemiološkim službama, Ministarstvo zdravlja uvelo je dodatnih 20 brojeva telefona za sve informacije o korona virusu.

Ministarstvo zdravlja otvorilo je još 10 dodatnih dodatnih brojeva, a preko istog linka možete da dođe i do brojeva telefona svih domova zdravlja širom Srbije.

Otvorena je i jedinstveni kontakt centar za Kovid 19 – 19819

Povezano

Iz ove kategorije