#Okvir

Podrške

RESTOP

RESTOP pruža usluge iz oblasti IT sektora i Digitalnog marketinga. Možemo reći da smo izgradili reputaciju pouzdanog partnera, obzirom da uspešno poslujemo na tržištu još od 2010. godine. Od malog tima mladih stručnih ljudi smo vremenom prerasli u veliki tim iskusnih stručnjaka iz različitih oblasti web i grafičkog dizajna, programiranja, digitalnog marketinga, SEO optimizacije, administracije hosting i cloud rešenja.

RESTOP tim može odgovoriti na sve izazove pronalaženjem najboljih rešenja i za najsloženije zahteve naših klijenata, konstantno prateći savremene tehnologije iz IT sektora i oblasti Digitalnog marketinga, prilagođavajući se potrebama tržišta.

Oblasti u kojima možemo pružiti stručnu podršku:

  • Kreiranje i održavanje web sajtova
  • Izrada i razvoj online prodavnica
  • SEO optimizacija web sajtova
  • Google ADS & Google Maps
  • Vođenje online reklamnih kampanja na društvenim mrežama Facebook i Instagram
  • Hosting & Cloud rešenja
  • Domeni & SSL Sertifikati
  • Programi & Aplikacije

Posebno možemo istaći našu uslugu “RESTOP Help Desk” za tehničku podršku svim aktivnim korisnicima, kako bi svi naši klijenti uvek imali kome da se obrate za pomoć i podršku u slučaju bilo kakvog tehničkog pitanja.

Naš je cilj da kombinacijom i povezivanjem više različitih tehnika pomognemo u vašoj online prezentaciji, promociji i prodaji vaših proizvoda i usluga, kao i širenju svesti o vašem brendu, što utiče na razvoj vašeg poslovanja na digitalnom tržištu.

Za sve dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate kako bi pronašli pravo rešenje za vaše poslovanje.

 

Kontakt podaci:

RESTOP Beograd

Telefon: +381 60 53 00 537

E-mail: office@restop.rs

Web: www.restop.rs

Povezano:

Ilustracija: Dobitnici nagrada, foto; Nlb

Najbolji projekti u organskoj proizvodnji

Projekat: “Uvođenje savremenih tehnologija i digitalizacija organske proizvodnje povrća na Poljoprivrednom gazdinstvu Kuzmanović”, Svetozar Kuzmanović  Poljoprivredno gazdinstvo Kuzmanović bavi se organskom proizvodnjom povrća na 1,15

Opširnije »

Radno vreme ekspozitura:

Radno vreme Kontakt centra: