#Okvir

Podrške

V.S.B.N. d.o.o. – Aluminijumski i PVC profili

V.S.B.N je preduzeće koje je osnovano 2014. godine od strane dvoje kolega, jednog mašinca i jednog ekonomiste, koji su nakon godina provedenih na sličnim poslovima odlučili da se oprobaju u preduzetničkim vodama.

Svesni da samo kvalitet opstaje na duže staze, u preduzeće V.S.B.N. smo uložili znanje, vreme i energiju, suočavali se svim izazovima koje preduzetništvo samo po sebi nosi i uspeli da od svoje vizije napravimo uspešnu preduzetničku priču.

U proteklim godinama, kvalitetom proizvoda i pristupom poslu uspeli smo da dopremo do klijenata širom Srbije, a kruna našeg uspeha je preseljenje u novi objekat ove godine, objekat koji smo gradili i izgradili za svoj posao i po sopstvenim potrebama.

V.S.B.N. se bavi uvozom i prodajom PVC i ALU profila koji se koriste za proizvodnju PVC i ALU stolarije, a sve u cilju bolje energetske efikasnosti. U našem asortimanu se nalaze i okovi za stolariju, materijal za komarnike, roletne, čelična ojačanja za PVC profile.

Profili sa kojima radimo su KMG PVC profili bugarske proizvodnje, austrijske tehnologije.

Spremni smo da odgovorimo na upite i najzahtevnijih klijenata.

Pozovite nas i uverite se i sami.

Link: https://www.nlb.rs/v.s.b.n.-d.o.o

 

Povezano:

Ilustracija: Dobitnici nagrada, foto; Nlb

Najbolji projekti u organskoj proizvodnji

Projekat: “Uvođenje savremenih tehnologija i digitalizacija organske proizvodnje povrća na Poljoprivrednom gazdinstvu Kuzmanović”, Svetozar Kuzmanović  Poljoprivredno gazdinstvo Kuzmanović bavi se organskom proizvodnjom povrća na 1,15

Opširnije »

Radno vreme ekspozitura:

Radno vreme Kontakt centra: