Otvoren Sajam pčelarstva

Ilustracija, med, foto: Svetlana Kovačević
Ilustracija, med, foto: Svetlana Kovačević

U beogradskom parku Tašmajdan odvoren je 46. Međunarodni sajam pčelarstva na kojem će se predstaviti više od 120 izlagača pčelinjih proizvoda i oko 100 izlagača pčelarske opreme.

Na sajmu, koji će trajati do četvrtog oktobra, posetioci mogu da nabave kvalitetan med, pčelinje proizvode, polen, propolis, medne mešavine i voćne namaze sa medom, prirodnu kozmetiku na bazi meda i lekovitog bilja, mirišljave sveće od pčelinjeg voska, košnice i pčelarsku opremu…

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović istakao je  da je ovo sajam zdravlja.

Poručio je da je važno da se pridržavamo propisanih mera – držimo distancu i nosimo maske, posebno u zatvorenom prostoru.

Svi izlagaći i posetioci će morati da nose maske. Posetiocima će naši aktivisti deliti maske besplatno. Izlagaći će na svojim štandovima morati da imaju sredstva za dezinfekciju ruku. Raspored tezgi je takav da je potrebna distanca medju izlagačima obezbedjena. Organizatori će upozoravati posetioce da drže potrebnu distancu.

Cilj nam je da pokažemo da i u ovim teškim vremenima pandemije, iz poštovanje epidemioloških mera zaštite, život može i mora da teče dalje.

Povezano

Iz ove kategorije