POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU ORGANSКE HRANE

Ilustracija: organsko povrće
Ilustracija: organsko povrće

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije u saradnji sa Švajcarskim programom za promociju izvoza (SIPPO) i Nacionalnom asocijacijom za razvoj organske proizvodnje „Serbia Organika“ organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu organske hrane „BIOFACH“ 2021, koji će se održati u Nirnbergu, SR Nemačka, u periodu od 17. do 20. februara 2021. godine.

 Na sajmu „BIOFACH“ su srpski  organski proizvođači prisutni već godinama u okviru nacionalnog štanda,  a na sajmu 2021. godine  organski proizvođači će predstaviti svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije, u Hali „4A“ površine 101,14 m2.. Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

„BIOFACH“ (www.biofach.de/en) predstavlja najveći svetski sajam u oblasti organske proizvodnje koji se svakog februara održava u Nirnbergu (Nemačka) od 1990. godine. Okuplja više od 3.000 izlagača i obiđe ga preko 50.000 posetilaca iz više od 130 zemalja. Sajam je sveobuhvatnog sadržaja, pored međunarodne izložbe organskog sektora, to je mesto trgovine i poslovanja, ali i mesto na kojem se kreiraju politike i trendovi u ovom sektoru.

 

Pravo na učešće na ovom sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji koji se isključivo bave proizvodnjom organskih proizvoda.

 

Rok  za prijavu je  do petka, 30. oktobra do 16 časova, a  prijavni formular, svi detalji o uslovima za učešeće i potrebnoj dokumentaciji za prijavu, mogu se pogledati na https://serbiaorganica.info/poziv-za-ucesce-na-medjunarodnom-sajmu-biofach-2021-nirnberg-nemacka/

 

 

Povezano

Iz ove kategorije