Đavolčici za sva čula

Ilustracija: Tatjana Milivojević, foto: https://www.facebook.com/djavolcicikolacici
https://www.facebook.com/djavolcicikolacici

Vrlo je važno prepoznati pravi momenat za promene, a moj je nastao nakon rođenja drugog deteta. Potreba da se žena posveti parodici, i ali u isto vreme ne zanemari sama sebe i da radi ono sto voli,  dovela je do ostvarenjem mojih snova. Biti mama preduzetnica iziskuje  mnogo truda, snage, volje, upornosti a prvenstveno hrabrosti.  Važno je verovati u snove i raditi ono što vas ispunjava,  a rezultati će doći. Drage mame, budite odvazne, verujte u sebe, posvetite se svojoj deci,  ali i sebi i uživajte u svemu sto gradite i radite!” kaže Tatjana Milivojević.

Više  godinama je u svojoj kuhinji eksperimentisala koristeći moderne tehnike i procese proizvodnje,  prateći najfinije francuske poslastičare (Pierre Herme).

Kancelariju je zamenila radom u kuhinji, nije poslastičar po struci,  ali je samouka. Po njenim rečima ljubav prema ovom poslu je veoma bitna, hrabrost,  a pomalo i ludost.

Ilustracija: Đavolčici kolači, foto: Svetlana Kovačević
Ilustracija: Đavolčici kolači, foto: Svetlana Kovačević

Znanje je  stekla  u belgijskoj kompaniji koja proizvodi najfiniju čokoladu , i  tako  došla  na ideju da razvije porodični brend i tržištu ponudi kolačiće koji će zadovoljiti i najfinije ukuse sladokusaca, malih i velikih potrošača.

Uz pomoć prijatelja, i sa puno ljubavi i  energije, osvojila je tržište.  Ukus se postiže bogatstvom sirovina, najfinije belgijske čokolade koja se topi u ustima,  kakao praha, putera koji se pravi  u podnožju Golije, pečenog neslanog badema koji se peče i rucno lupa, kvalitetne espresso kafe i sočne brusnice. U poslu nije sama, pomažu joj i sinovi, pakuju, razmeravaju, lepe etikete.

Ilustracija: Đavolčici kolači, foto: Svetlana Kovačević
Ilustracija: Đavolčici kolači, foto: Svetlana Kovačević

Đavolčiće Tatjana pravi  ručno  po tradicionalnoj recepturi, obogaćeni modernim, ukusnim i zdravim sastojcima.

“Želela sam da  uživanje podignem na viši nivo, tako da  smo tradicionalnu osnovu nadogradili dodacima koji će zadovoljiti ukus modernog doba, pa se tako u našim kolačićima nalaze i sastojci kao što su najfinija belgijska čokolada, šumski lešnik, sočna brusnica, cimet, đumbir, limun i nana, ističe Tatjana i dodaje:  Svi ti sastojci predstavljaju idealnu energetsku užinu za decu i odrasle, kombinovanu sa neprocenjivim užitkom koji pruža bogat ukus prave hrane.

Iz njene radionice izlaze kolačici, fini, slatki, koji se tope u ustima. Imali smo prilike i  da ih probamo na Festivalu čokolade u Beogradu.

Povezano

Iz ove kategorije