Kako da otvorite račun u NLB banci za svoje gazdinstvo

Račun u poslovnoj banci potreban je svakom poljoprivrednom gazdinstvu, čak i pre registrovanja. Kada predajete dokumentaciju za upis u Registar, biće vam potrebna, između ostalog, i fotokopija namenskog tekućeg računa otvorenog u poslovnoj banci po sopstvenom izboru.

Najpre, proverite da li banka koju ste odabrali ima posebna program namenjen poljoprivrednim gazdinstvima i koliko je posvećena podršci poljoprivredi. Banka koja u poljoprivredi vidi važan segment za svoje poslovne aktivnosti sigurno može na bolji način da izađe u susret Vašim potrebama, jer je  razvila proizvode i usluge koje su prilagođene svim specifičnostima poljoprivredne proizvodnje. Pored toga, zaposleni u banci koji su fokusirani samo na poljoprivredna gazdinstva sigurno dobro poznaju poljoprivredu, znaju kako ona funkcioniše, koje su faze proizvodnje, koje su realne potrebe poljoprivrednih gazdinstava. Ako se sa poljoprivrednicima susreću svakoga dana, umeće da prepoznaju šta je najbolje rešenje za Vaše potrebe i da njima prilagode sve što vam ponude.

Kada odaberete banku, sve što vam je potrebno za otvaranje tekućeg računa je važeća lična karta i, ako ste već registrovali gazdinstvo, potvrda o registraciji.
Kada otvarate račun, tražite od svog bankara da vam da što više informacija o paketu računa koji ste odabrali. Paket računa Vam omogućava korišćenje različitih proizvoda i usluga, uz značajno niže troškove nego kada biste te proizvode i usluge koristili pojedinačno.
Opredelite se za elektronsko i mobilno bankarstvo, jer će Vam ti servisi omogućiti da najveći deo svojih poslova obavite od kuće ili sa bilo kog drugog mesta, bez odlaska u banku.
U NLB Banci kreiran je namenski tekući račun za poljoprivrednike sa svim potrebnim karakteristikama namenjenim krajnjim korisnicima. Paket »NLB domaćinski račun« podrazumeva otvoren namenski tekući račun, Visa elektron karticu (debitnu), NLB smsKlik obaveštenje o prilivu, NLB eKlik kao i mesečni izvod po tekućem računu.
U NLB Banci, savetnici za poljoprivredu će vam biti na raspolaganju u svakom trenutku, tamo gde Vam je to najpotrebnije, na polju!

Povezano

Iz ove kategorije