Preko viber zajednice do brzih informacija

Ilustracija: Sa Poljoprivrednog sajma, foto: Svetlana Kovačević

Poljoprivredna služba Kragujevac, uz podršku Ministarstva poljoprivrede i Vlade Republike Srbije, formirala je viber zajednicu preko koje će poljoprivrednim proizvođačima slati aktuelna obaveštenja o podsticajima i subvencijama sa nacionalnog nivoa.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na broj 064 –843 -55-24.

Kod poljoprivrednika koji ne koriste računar u svakodnevnom radu, često je prisutan strah zbog nedovoljne informisanosti.

Viber zajednica je novi model komunikacije koji omogućava svim registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima brz pristup informacijama, koje mogu da podstaknu korisnike da svoju proizvodnju prošire, preorijentišu ili osavremene, korišćenjem sredstava Ministarstva poljoprivrede.

Sve izmene i dopune važećih pravilnika se objavljuju istog trenutka a praćenje je veoma jednostavno.

Poljoprivredna služba Kragujevac stoji na raspolaganju svim korisnicima za pojašnjenje evenutualnih nejasnoća vezanih za podsticaje, subvencije, rokove i uslove.

Često se dešava da podnosioci samostalno apliciraju za mere resornog Ministarstva i zbog određenih propusta, dobijaju odbijajuća rešenja.

Stručna služba Kragujevac je tu da pomogne podnosiocima da svoje zahteve dopune i kompletiraju, naravno, ukoliko se stranka javi u predviđenom zakonskom roku.

Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Kragujevac doo, jedna je od vodećih po broju izrađenih aplikacija i zahteva za subvencije i podsticaje a prednjači i po broju pozitivno rešenih podnesaka.

Povezano

Iz ove kategorije