Bespovratna sredstva do 100.000.000 dinara

Ilustracija: Grožđe, foto: Svetlana Kovačević
Ilustracija: Grožđe, foto: Svetlana Kovačević
Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu raspisao je dva konkursa.
Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava u sektoru voće, povrće (uključujući i pečurke), cveće i ostali usevi u AP Vojvodini u 2021. godini
 
Cilj i predmet ovog konkursa jeste podizanje tehničko-tehnološke opremljenosti poljoprivrednih gazdinstava u sektoru voće, grožđe, povrće (uključujući pečurke), cveće i ostali usevi.
Bespovratna sredstva koja se dodeljuju po ovom konkursu iznose do 100.000.000 dinara. Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 60% od ukupno prihvatljivih troškova investicije, odnosno 70% pod utvrđenim uslovima.
 
Pogledajte OVDE.
Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za poboljšanje stočarske proizvodnje na poljoprivrednim gazdinstvima i ekonomske aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti u smislu dodavanja vrednosti kroz preradu mleka i mesa na gazdinstvima u AP Vojvodini u 2021. godini
 
Cilj konkursa je poboljšanje kvaliteta mleka i mesa, povećanje stočnog fonda, uposlenost članova domaćinstava koja se bave stočarskom proizvodnjom, proširenje asortimana novim proizvodima, brendiranje proizvoda i povećanje životnog standarda na selu.
Za realizaciju konkursa predviđen je ukupan iznos do 15.000.000 dinara. Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 70% od ukupne vrednosti investicije.
 
Pogledajte OVDE.

Povezano

Iz ove kategorije