Sajam poljoprivrede i privrede

Expo 2021, Bačka Topola – Topola Sajam poljoprivrede i privrede održaće se od 10. do 12. septembra. Reč je o izuzetnoj prilici da se na jednom mestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, da razmene ideje, iskustva i uspostave nove kontakte. Višegodišnja tradicija održavanja sajma i sve veći broj kako domaćih tako i stranih izlagača, svedoči o značaju i ulozi ovog događaja.

Na ovoj sajamskoj manifestaciji učestvovaće poljoprivredni proizvođači, privredni subjekti čije su delatnosti proizvodnja metalne i plastične galanterije, prerada drveta, hemijska industrija, IT oprema, građevinarstvo, tekstil, obuća, prehrambena industrija, mehanizacija,  turizam i ugostiteljstvo, itd.

Vizija organizatora, Uduženja poljoprivrednika „Bačka Topola“,  je da ova tradicionalna manifestacija pruži prostor proizvođačima da prikažu svoje proizvode i usluge širem krugu potrošača.

Sajamska priredba održaće se u velikoj hali i njenoj okolini JP „Tržnica“ Bačka Topola. Površina zatvorenog prostora za izlaganje je 400 kvadratnih metara, a izlagači imaju mogućnost korišćenja ograđene, otvorene površine za eksponate. Izlagači mogu učestvovati i u pratećim programima.

Ulaz za posetioce je besplatan, a obavezno je poštovanje aktuelnih epidemioloških mera.

 

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

26.05.2023.

Završena najveća smotra agrara

21.05.2023.

,Kvalitet i bezbednosti hrane“– mogućnosti za saradnju između Italije i Srbije

17.05.2023.

Novi Sad: „Snabdevanje supermarketa domaćim voćem i povrćem izazovi i mogućnosti“

15.05.2023.

Najbolji u agrobiznisu i ove godine na Poljoprivrednom sajmu

10.03.2023.

Otvoren 13. poljoprivredni sajam u Šapcu

22.08.2022.

Srpski novinari na sajmu poljoprivrede AGRA u Sloveniji

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca