Novi model silokombajna

Trka za najbolji silokombajn se nastavlja, New Holland predstavio „The FR Forage Cruiser“

New Holland slavi 60. godišnjicu od proizvodnje svojih prvih kombajna za silažu na sopstveni pogon, odnosno samohodnih kombajna. To se desilo kada je transformisan legendarni vučeni kombajn SP818 u samohodnu mašinu. Povodom značajnog jubileja New Holland obeležava ovu važnu prekretnicu posebnim izdanjem „The FR Forage Cruiser“ (FR).
Novi model biće označen sa nalepnicom povodom 60. godišnjice srebrnom trakom i srebrnim listom koji simbolizuju napredne tehnologije i mašine izuzetnih performansi. Kombajni za pripremu stočne hrane će takođe imati jedinstvene prednosti.

Henrik Aaskov Hansen, globalni menadžer proizvoda za kombajne za proizvodnju stočne hrane ovim povodom kaže: „Poslednjih 60 godina kombajni za stočnu hranu New Holland neprestano pomeraju granice performansi, isporučujući najkvalitetniju silažu koja će zadovoljiti i najzahtevnije zahteve stočara. To su nedavno dokazali i naši FR modeli koji su neprocenjiva sredstva u proizvodnji biomase koja se brzo razvija kao odgovor na sve veći rast potražnje za bio gorivima“.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

12.08.2020.

New Holland predstavio novi kombajn

28.10.2019.

Novi kombajn za berbu grožđa

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca