Konferencija o energetskoj efikasnosti 23. februara u Novom Sadu

Energetska efikasnost kroz upotrebu solarne energije i biomase” naziv je 4. po redu Međunarodne investicione konferencije uorganizaciji Nacionalne asocijacije za biomasu „SERBIO“ i GIZ DKTI. Učesnici konferencije će se baviti konkretnim odgovorima na sve učestalija pitanja kako proizvesti i uštedeti električnu I toplotnu energiju upotrebom solarnih panela i/ili kotlova i postrojenja na biomasu (poljoprivrednu I drvnu).

Konferencija je podeljena u dve fizički odvojene sale. U prvoj će se govoriti o temama namenjenim domaćinstvima, privredi, poljoprivredi i industriji dok će se u drugoj sali govoriti o temama namenjenim javnim preduzećima, toplanama i lokalnim samoupravama.

Prisutni na konferenciji dobiće praktične informacije o počecima izgradnje solarne elektrane, projektovanju I tehnologijama biomase, te će biti u prilici da se upoznaju sa predstavnicima  kompanija koje imaju dugogodišnje iskustvo u ovim oblastima poput Viessmann doo Beograd, Luxor GmbH, Solaris, MT Komex, Djuro Djaković doo Hrvatska, Teknoxgroup Srbija, kao i finansijskim insitucijama poput IFC – Međunarodne finansijske korporacije, ProCredit banke, ERSTE banke i ESCO modela finansiranja – Negawatt Solutions doo i dr.

Konferencija „Energetska efikasnost kroz upotrebu solarne energije i biomase” održaće se 23. februara 2022. od 09.00 do 17.00 sati u hotelu „Sheraton“ u Novom Sadu.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

20.03.2024.

Dođite na informativnu sesiju o IPARD sredstvima

23.02.2024.

Novosadski festival vina „Wine Fest“

21.12.2023.

Održana Konferencija „Poljoprivrednik nove generacije“

23.11.2023.

Naše nasleđe – jedinstveno krovno udruženje

06.11.2023.

Održana Konferencija „Hrana bez ostataka pesticida“

20.09.2023.

Javni poziv za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za proizvodnju vina

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca