Podrška namenjena inovativnim agro-food startapima

Da li tražite poslovnog partnera ili člana tima koji će vam pomoći da izgradite efektivan startup u oblasti poljoprivrede? Ukoliko je vaš odgovor da, prijavite se za TeamUp. Pronađite poslovne partnere, steknite neophodno znanje i pristupite finansijskim sredstvima obezbeđenim od strane EIT Food-a.
EIT Food je vodeća evropska inicijativa za inovacije u hrani koja radi na tome da prehrambeni sistem učini održivijim, zdravijim i pouzdanijim, navosi sajt Poslovnog inkubatora iz Novog Sada. EIT Food ima za cilj jačanje veština, preduzetničkog duha i otkrivanje potencijala malih i srednjih preduzeća (MSP), radi ubrzanja inovacija, otvaranja novih radnih mesta, ostvarivanja koristi za preduzeća i povećanja evropske konkurentnosti.
Jedan od programa kojim EIT Food teži da ostvari svoj cilj jeste TeamUp program.
TeamUp je program koji spaja vodeće tehnologe i preduzetnike pružajući im podršku na njihovom putu ka zajedničkom stvaranju uspešnih poduhvata u oblasti poljoprivrede.
U pitanju je program u trajanju od sedam meseci koji pruža pristup važnim resursima i podršku za izgradnju startap-a, uključujući stručno vođenje, mentorstvo, umrežavanje i finansiranje.
EIT Food TeamUp program je namenjen preduzetnicima početnicima u oblasti poljoprivredno-prehrambene industrije, ali i preduzetnicima koji imaju rešenje iz oblasti:
– održive poljoprivrede;
– održive akvakulture;
– alternativnih proteina;
– digitalne sledljivosti;
– cirkularnih prehrambenih sistema;
– ciljane ishrane,
koji traže poslovnog partnera koji će im pomoći u komercijaliziji datog rešenja.
Više informacija o EIT Food TeamUp programu i načinu prijave možete pronaći ovde. Prijave su otvorene do 14 aprila 2022. godine.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

12.02.2019.

Nedimović: Koji su prioriteti u 2019. godini

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca