Imate još vremena da posetite Šumadijski sajam cveća

Na Šumadija sajmu, održava  se Sajam hortikulture, koji će trajati još danas.

Na otvaranju u petak prisutne je pozdravio  direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn.

Sajam hortikulture svečano je otvorila Danka Andonovski, član Gradskog veća za investicije i upravljanje projektima, koja je poželela dobrodošlicu svim učesnicima.

Na ovogodišnjem sajmu se predstavlja oko 100 izlagača, kako i na spoljašnjem ,tako i u sajmskoj hali Šumadija sajma.

Sajam je okupio brojne rasadnike, proizvođače cveća, uvoznike i distributere semenske robe, sadnog i dendro materijala, dekorativnog bilja, travnatog busena, malča, saksija i prateće opreme, distributere baštenskog nameštaja koji će predstaviti trendove po pitanju nameštaja za terase i balkone.

Sajam okuplja veliki broj izlagača iz cele zemlje ,među kojima će se naći velike firme i individualni proizvođači, uvoznici i distributeri semenske robe, sadnog i dendro materijala, cveća i dekorativnog bilja, travnatog busena, saksija i prateće opreme, supstrata i treseta, zalivnih sistema, parterske galanterije , fontane, baštenske figure, baštenskog alata i mašina, distributeri baštenskog nameštaja koji će predstaviti aktuelne trendove po pitanju baštenskog nameštaja i nameštaja za terase i balkone.

Zlatni sponzor manifstacije je kompanija Donić doo koja zastupa brend Villager.

Petunije obožavaju toplotu i dobro osunčane prostore. Ukoliko imate osunčanu terasu, sa njima ne možete da pogrešite!

Hrizantema je poznata po tome što ima jako velike potrebe za svetlošću. Stoga ovaj ,,cvet sreće” može bez brige krasiti Vašu osunčanu terasu!

 

Povezano