Žene padaju na ukus ovog pića

Iva i Neven Jercel

Iva i Neven Jercel odlučili su se stvarati nešto drugačije. Ovaj samoborski par koji je već deset godina u braku, obožava putovanja, druženja,  ali dakako i fina pića. Iva i Neven bave se proizvodnjom džina koji menja boju.

„Kao temelj svakog dobrog džina tu je borovica (klek) i korijander koji su razlog drvenaste note. Koristimo još i gorku narandžinu koru, ružine latice, đumbir koji mu daje citrusnu aromatičnu notu, muškatni oraščić.  Nećemo reći sve sastojke, neka nešto ostane i tajna“, istakla  nam je Iva koja se sa suprugom odlučila na ovu zanimljivu proizvodnju.

Ipak, mnoge zanima na koji način džin menja boju i koje sve boje može promeniti?

„Glavni i najvažniji sastojak po kojem je Iguana džin prepoznatljiv jesu cvetovi plavog graška. U procesu maceriranja cvetovima plavog graška, odležani enzimi u boci, zaslužni su za predivnu indigo plavu boju gina. Posebnost ovog sastojka je u tome što je osetljiv na PH kiselost i u doticaju sa tonikom (ukoliko tonik ima kiselosti) dolazi do promene boje džina iz predivne indigo plave u još privlačniju ružičastu boju. Ukoliko se čarolija ipak ne dogodi u čašu dodajte krišku limuna ili limete i promena boje je zagarantovana. Čarolija boja ide od svetle pink do tamnije pink, zavisno  od količini džina u čaši“, otkrio je Neven koji je mnogima poznat i kao bivši boksački reprezentativac.

 

Wow efekt Iguana džina je zagarantiran. Ovo je piće postalo ultimativni hit, a kako saznajemo posebno ga vole žene. Njih najviše oduševljava promena boje, dok muškarci s lakoćom padaju na ukus.

 

Iguana džin i sve njegove boje možete pratiti i na društvenim mrežama Instagram i Facebook te na njihovoj web stranici.

FOTO: PRIVATNI ARHIVA

Web: www.iguanagin.com

Facebook: https://www.facebook.com/Iguana-Gin-109080070876384/

Instagram:  https://instagram.com/iguana_gin?utm_medium=copy_link

Povezano