Ovo je žena zmaj u Agrobiznisu

Julki Toskić, direktorki agencije AgroBrand, dobila je  nagrade u kategoriji „Najuspešnija žena u agrobiznisu“ za afirmaciju proizvodnje i tržišta jabuka u 2018. godini, na „Večeri šampiona“ koja je održana u okviru 86.Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu.
Podstaknuta učešćem u USAID Projektu za konkurentnu privredu, Julka Toskić inicirala je osnivanje Asocijacije proizvođača jabuka „Serbia Does Apples“, koja je udružila devet kompanija, takođe učesnica Projekta. Cilj Asocijacije je objedinjena promocija srpske proizvodnje jabuka na međunarodnim tržištima, u svrhu lakšeg uspostavljanja saradnje s potencijalnim kupcima.

Agenciju AgroBrand čine iskusni specijalisti, zaljubljenici u poljoprivredu i marketing. Tim  je koji se uvek raduje novim izazovnim poslovima koji će dovesti do unapređenja poslovanja naših klijenata i nas učiniti ponosnim da budemo deo toga.

,, Specifično znanje i iskustvo koje poseduje naš tim, omogućava da AgroBrand može ponuditi širok spektar usluga koje mogu biti primenjene u vašem poslovanju i doneti vašoj kompaniji dodatu vrednost, istakla je Julka Toskić, i dodala: Mi možemo da prepoznamo i razumemo trenutnu poziciju vaše kompanije ili proizvoda, i da vam na osnovu toga predložimo neke promene u korporativnom izgledu vaše kompanije i marketing strategiji koje će vam dati prednost u odnosu na konkurenciju u grani u kojoj poslujete uz neznatno ulaganje. Pored znanja i iskustva, spremnosti da pomognemo, naša prednost je i naša organizacija poslovanja, koja nas čini vrlo konkurentnim partnerom.

Iz ove kategorije

Pročitajte i

Čajevi za kvalitetniji život

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca