Marketing

Domaćinska kuća: Vaša vodeća destinacija za poljoprivredni marketing

Dobrodošli u svet pravih domaćina i domaćica! 

Domaćinska Kuća nije samo portal, već prozor u najvitalniju poljoprivrednu scenu. S ponosom ističemo našu poziciju kao najtraženijeg online odredišta za sve što se tiče poljoprivrede u regionu.

  • Sa mesečnom posetom između 200,000 do 500,000 posetilaca iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i šire, naš portal je neprikosnoveni lider u oblasti poljoprivrednog informisanja. 
  • Sa preko 17,000+ dnevnih poseta, naši čitaoci dolaze sa različitih kontinenata, pokazujući globalni uticaj naše platforme.

Kroz raznolike kategorije poput stočarstvaratarstvadržavnih konkursasubvencijapčelarstva i mnogih drugih, pružamo sveobuhvatno iskustvo koje nadmašuje očekivanja naših korisnika. 

Naša stranica nije samo informativna, već i inspirativna. Kroz nju, promovišemo najnovije tehnologije, proizvode i usluge koje unapređuju poljoprivrednu industriju.

Osnovana 2017. godine uz podršku firme ‘’Simple Look’’, naša misija je bila jasna – postati epicentar poljoprivredne zajednice. Sa timom istaknutih poljoprivrednih novinara i stručnjaka, svakodnevno se trudimo da pružimo vrhunski kvalitet sadržaja koji informiše, inspiriše i educira naše posetioce.

Naša moderna internet platforma nije samo prilagođena, već i optimizovana za pametne uređaje, što omogućava lakši pristup informacijama u bilo koje doba i sa bilo kog mesta. Sa jednostavnim sistemom upravljanja, čak i najnoviji poljoprivredni tehnolozi i najiskusniji farmeri mogu pronaći korisne informacije na našem portalu.

Kroz naše promocije, objave, i tekstove o novim tehnologijama, nudimo ne samo prostor za reklamu, već i priliku za povezivanje sa širokim auditorijumom. Naša stranica nije samo mesto informisanja, već i zajednica koja podržava, podstiče i nagrađuje inovacije i kreativnost.

Stoga, ako želite da vaša marka bude deo ovog dinamičnog poljoprivrednog ekosistema, ne oklevajte – pridružite se nama na putovanju ka uspehu. 

Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako vaša reklama može biti deo priče koja oblikuje budućnost poljoprivrede.

U nadi da ćemo uspešno započeti saradnju,
srdačno Vas pozdravljamo

Marketing tim "Domaćinska kuća"

Kontaktirajte nas još danas!

Telefon: 062/ 17-91-219

E-mail: domacinskakuca@hotmail.com