#Okvir

Podrške

Taratours

Turistička agencija „Taratours“ je vodeći turoperator u zapadnoj Srbiji. Naše ture uključuju kulturno-istorijsko nasleđe, tradicionalnu muziku i igru, degustaciju hrane i pića, kontakt i interakciju sa lokalnim stanovništvom, prirodne lepote Srbije i jednu specijalnu ponudu – kanjon reke Drine i mogućnost uživanja u njemu na jednom od dva broda u vlasništvu agencije.

Ljubiteljima putovanja i prirode omogućavamo ugodan i sadržajan boravak na područjima Nacionalnog parka Tara, Zlatibora, kao i parka prirode Mokra Gora.  Vožnja brodom do Višegrada mirnim i tajanstvenim klisurama reke Drine i dinamična aktivnost – rafting na Drini samo su neke od turističkih paketa koje nudi agencija i koje ne bi trebalo propustiti.

Obilazeći živopisne vidikovce Nacionalnog Parka Tara na lokalitetima Mitrovca, Predovog Krsta i drugih delova planine uživaćete u pogledu koji ostavlja bez daha. Ako se opredelite za vožnju Šarganskom osmicom, najatraktivnijom turističko-muzejskom železnicom u Evropi, koja se pominje kao jedinstveno graditeljsko remek delo u svetu među prugama uskog koloseka i koja je povezivala Beograd sa Sarajevom od 1925. do 1974. godine, obići ćete Drvengrad u kome je poznati filmski režiser Emir Kusturica izgradio tipično ruralno naselje ovog kraja iz 19. veka.

Veliki broj turista iz naše zemlje i drugih zemalja u regionu, kao i sa drugih kontinenata, rado se vraća ovde kako bi uživali u prirodnim lepotama regiona. TA Taratours je postigla veliki uspeh u organizovanju školskih izleta i edukativnih tura po Srbiji. Trudimo se da kreiramo najbolje pakete po meri naših turista i ponudimo vam obilazak odredišta po vašem izboru, u saradnji sa svojim subagentima.

 

Povezano:

Radno vreme ekspozitura:

Radno vreme Kontakt centra: