#Okvir

Podrške

Studio Maruška – jedinstvena kao i vi

Studio Maruška je porodična firma koja je vođena kreativnom idejom da kroz umetnost stvara unikatne proizvode od luksuznih materijala. Naš prepoznatljiv stil poslovne elegancije, modni detalji koji impresioniraju i elitni program poklona nagrađeni su brojnim prestižnim nagradama i priznanjima.

Povrh svega, najviše smo ponosni na uspešne saradnje i zadovoljne klijente iz najvećih srpskih i svetskih kompanija, što nas je i pozicioniralo kao lidera u proizvodnji premium poklona.

Tokom 20 godina poslovanja stvorili smo brend koji je prepoznatljiv po unikatnim proizvodima od svile. Ručno rađene marame i kravate proputovale su ceo svet nošene od strane poznatih ličnosti iz sveta politike, filma, sporta kao i od strane predsednika i pripadnika kraljevskih porodica.

U našem studiju nastaju jedinstvene marame, ešarpe i šalovi za dame, a posebno smo ponosni na proizvode sa motivima iz srpske tradicije. Gospodi su na raspolaganju kravate, šalovi, džepne maramice i leptir mašne po kojima će biti prepoznatljivi. Našim kupcima su na raspolaganju i unikatne zaštitne maske, napravljene od prirodne svile.

Kao prepoznatljiv srpski brend, nastavljamo da našim klijentima pružamo dodatan osećaj elegancije, stila i luksuza sa novim proizvodima oplemenjenim motivima iz srpske tradicije i umetnosti. Želimo da izađemo u susret vašim željama. Ukoliko želite da nekoga obradujete poklonom koji ste sami osmislili, tu smo da realizujemo svaku vašu zamisao.

Maruška je brend po kome će Vas prepoznati, razlikovati i koji će Vas činiti posebnim.

Povezano:

Radno vreme ekspozitura:

Radno vreme Kontakt centra: