#Okvir

Podrške

Avantura park Zlatibor

U samom srcu Zlatibora, na 4 hektara borove šume nalazi se carstvo nezaobilazne avanture. Svoje sposobnosti, svoju maštu i snalažljivost možete pokazati kroz 7 nivoa. Pokorite zmaja svojom snalažljivošću, pređite lavirint svojom taktikom, nadjačajte Tajsona svojom snagom, pokažite svoju sposobnost na klimavom mostu, preletite na krilima mašte i odigrajte imaginarnu partiju šaha sa našim obučenim instruktorima.

Naša želja je da uspostavimo partnerstvo sa roditeljima i pomognemo njihovoj deci da izrastu u prave lidere 21 veka.

Naš cilj je da decu udaljimo od tehnike, približimo prirodi, odrasle vratimo u detinjstvo i pomognemo im da se oslobode stresa uz zabavu sa porodicom i prijateljima, daleko od urbane sredine.

Zip lajn je jedna od avantura koje su vam na raspolaganju. Predstavlja pravi adrenalinski užitak, sadržaj dostupan u skoro svim planinskim centrima širom sveta. Za one koji nisu imali još uvek priliku da probaju ovakav vid zabave, zip lajn nudi mogućnost da se uz pomoć postavljene sajle “preleti” sa jedne strane na drugu, sa posebnim panoramskim užitkom.

Organizacija team buildinga je još jedna stvar koju nudimo. Najvažnija startap investicija, koja podstiče dobru poslovnu atmosferu, adrenalinski izazov koji testira vašu snagu, spretnost, ali i podstiče razvoj timskog duha. Pomoći ćemo vam da u okviru vašeg tima na zabavan način izgradite poverenje, smanjite konflikte među kolegama, oslobodite se nagomilanog stresa, motivišete svoje zaposlene i usmerite ih ka postizanju zajedničkog cilja i stvaranju dobre poslovne atmosfere. Kod nas ćete doći kao poslovne kolege, a otići kao prijatelji!

Pored letnjeg sadržaja i Avantura parka, odlučili smo da gostima Zlatibora ponudimo i zimsku avanturu. Napravili smo skijaški centar po uzoru na evropske, i omogućili vam nesvakidašnje iskustvo na ovoj planini. Najnovije metode škole skijanja, licencirani instruktori, savremena oprema, pripremljene skijaške staze, kao i odlična ponuda našeg restorana, učiniće vaš boravak na našem skijalištu veoma zabavnim. SKI Avantura se prostire na tri hektara i čine je tri staze ukupne dužine od 600m. Omogućeno je sigurno i bezbedno skijanje a staze su pokrivene sistemom za veštačko osnežavanje. Prevoz do vrha centra omogućuju dva lifta i ski traka, a o savršeno pripremljenoj podlozi za skijanje „brine“ ratrag,  koji će se potruditi da staza bude pripremljena svakog jutra za nove ski avanture.

Povezano:

Radno vreme ekspozitura:

Radno vreme Kontakt centra: