#Okvir

Podrške

Bioheljda, svojim srcem i rukom, kao naše bake!

Od polja heljde, preko kombajniranja, prečišćavanja, sušenja, prerade, mlevenja i ljuštenja, sve do upakovanog proizvoda, uobičajen je put ovakvih poljoprivrednih kultura.

Bioheljda d.o.o. nastaje 2003. godine, a samom nastanku i razvoju firme, pogodovalo je iskustvo osnivača u proizvodnji hrane, sticano još od ranih devedesetih. Sa proizvodnim pogonom koji upošljava 10 radnika, na tršište se godišnje plasira oko 150 tona proizvoda, što firmu čini jednom od reprezentativnijih u delatnosti, na ovim prostorima. To potvrđuje i saradnja sa najznačajnijim trgovinskim i proizvodnim lancima u zemlji, kao što su DIS, Merkator, Univer Eksport, Idea, Intereks, Boneda, Nutricia, Makrobiotik, Sreten Gudurić, Zlatiborac… Kao zapažen brend na srpskom tržištu, Bioheljda vam nudi širok asortiman proizvoda, koje svrstavamo u nacionalnu kuhinju i zdravu hranu.

Osnovni proizvodi Bioheljde su kore sa heljdinim brašnom i seljačke kore za gibanicu, proizvedene na stari, tradicionalan način. Specifične po ukusu, načinu proizvodnje i kvalitetu, brzo su zauzele poziciju na tržištu i kroz vreme postaju sve traženija namirnica. Od istih kora se proizvodi i rezanac Jufka. Sve vrste kora su pakovane u zaštićenoj atmosferi, pasterizovane su, bez dodavanja bilo kakvog aditiva ili konzervansa, tako da je rok upotrebe ovim polutrajnim proizvodima, u odnosu na neko prethodno vreme, osetno produžen. Osim navedenog, Bioheljda je prepoznatljiva i po programu različitih vrsta zamrznutih pita, pakovanom heljdinom brašnu i programu poslastica, gde dominira čokoladirana suva šljiva i baklava sa suvim šljivama, orasima i čokoladom.

BIOHELJDA DOO

Skržuti bb, 31206 Užice, Srbija
+381 31 531 345
office@bioheljda.rs 

Povezano:

Radno vreme ekspozitura:

Radno vreme Kontakt centra: