#Okvir

Podrške

Alideda

Alideda je mala softverska firma iz Beograda a osnivači su višedecenijski prijatelji i IT stručnjaci koji su želeli da svoje znanje i vreme ulože u izradu sopstvenog softvera a ne u, za naše IT-jevce uobičajene, poslove outsorsing-a.

Alideda je servis nastao iz potrebe restorana da imaju profesionalni softver za naručivanje hrane, onlajn plaćanje, prijem narudžbina i upravljanje flotom dostavljača.

Imamo više od 300 klijenata i njima pružamo od jednostavnog onlajn naručivanja hrane sa alideda.rs sajta i aplikacija do AI upravljanja dostavnom flotom. Našim klijentima omogućavamo da imaju i sopstveno prodajno mesto na web-u u vidu onlajn naručivanja na svom sajtu kao i sopstvene android i ios aplikacije. Alideda nudi svoje usluge trenutno u 11 gradova u Srbiji.

Ilustracija: Alideda
Ilustracija: Alideda

Kupcima nudimo jednostavan i pregledan sajt i mobilne aplikacije uz, u ovo vreme neizbežno, onlajn plaćanje i beskontaktnu dostavu. Kupci na našem sajtu odaberu jedan od mnogobrojnih restorana iz koga žele dostavu, upišu svoju adresu i odaberu jela koja žele. Restoran prihvata narudžbinu a informacija o tome kada će tačno hrana biti isporučena stiže kupcu na mejl i putem sms-a.

Sve cene na alideda.rs su identične onima koje možete dobiti direktno u restoranu. Dakle ne postoje nikakvi dodatni ili skriveni troškovi za kupca bilo da se plaća gotovinom ili onlajn.

Veliki deo naših kupaca naručuje iz kancelarija. Mnogi naručuju i u grupi, svako sa svog uređaja, i narudžbinu prosleđuju zajedno. Svi znamo kako je teško dogovoriti se sa kolegama oko toga šta bi ko naručio i upravo je to problem koji na ovaj način rešavamo. Svako samostalno naručuje a jedan dostavljač donosi svu hranu.

Ove godine kompletna privreda ima ogroman izazov u vidu pandemije pa ni na našem tržištu situacija nije drugačija. Ugostiteljski objekti imaju manje posla u lokalima a prilika da održe prihode je u dostavi.

Zbog toga ohrabrujemo sve restorane da nam se pridruže i da svojim kupcima ponude novi vid usluge kroz naprednu tehnologiju i tako podsete svoje mušterije da hranu iz svog omiljenog restorana mogu dobiti i na kućnu adresu uz onlajn plaćanje i beskontaktnu dostavu.

Zvanična veb-stranica : https://www.alideda.rs/

Povezano:

Radno vreme ekspozitura:

Radno vreme Kontakt centra: