#Okvir

Podrške

Najbolja nega za najboljeg prijatelja – Veterinarska Ambulanta Nikolašev

O zdravlju Vaših ljubimaca brine naš stručni tim kojeg čine dr Jovica Nikolašev i iskusni profesionalci posvećeni svom poslu. Zalažemo se da pružimo izvanrednu negu vašim ljubimcima. Zajedno sa vama ćemo proaktivno nadgledati zdravlje i dobrobiti vaših malih krznenih prijatelja. Tajna uspeha naše veterinarske ambulante se ogleda u tretiranju svakog pacijenta sa velikom ljubavlju. Naš cilj je jednostavan: Dostaviti plan lečenja koji najbolje zadovoljava medicinske potrebe ljubimca i ispunjava vaša očekivanja. Veterinarska ambulanta Nikolašev je opremljena savremenom veterinarskom opremom koja ispunjava sve potrebne standarde i omogućava precizno sprovođenje dijagnostičkih i terapijskih procedura.

Naša ambulanta se nalazi u centru Beograda u Višegradskoj ulici br 6. Radno vreme ambulante je od 10h – 18h radnim danima, i od 10h – 13h subotom.

 

DR JOVICA NIKOLAŠEV

Diplomirao 2001. godine na Fakultetu veterinarske medicine u Beogradu. Član je Udruženja veterinara male prakse Srbije. Poseduje višegodišnje iskustvo u obavljanju male prakse sa stalnim stručnim usavršavanjem iz oblasti: interne medicine, hirurgije mekih tkiva i porodiljstva o čemu svedoče uspešno rešeni slučajevi i mnogi zadovoljni klijenti.

 

Usluge koje nudimo:

DIJAGNOSTIKA I TERAPIJA

– Klinička ispitivanja i dijagnostika

– Laboratorija

– Ultrazvučni pregled

SPECIJALISTIČKI PREGLEDI

– Kardiologija

– Gastroenterologija

– Pulmologija

– Urologija

– Oftalmologija

– ORL

HIRURGIJA

– Hirurške intervencije

– Porodiljstvo

– Sterilizacija i kastracija

– Gasna ili inhalaciona anestezija

PREVENTIVA

– Godišnje vakcinacije pasa i mačaka

– Implantacija identifikacionog mikročipa

– Saveti o ishrani i ponašanju

 

 

Zvanična veb-stranica : https://www.nikolasev.rs/

Povezano:

Lemon Berry Studio

Lemon Berry Studio je osnovao dinamični duo, pun energije, pozitivnosti i entuzijazma! Sasvim je sigurno da ćete baš sve to i osetiti učestvovanjem na događajima

Opširnije »

Evropska poslovna škola

Evropska poslovna škola je privatna srednja škola koja postoji 15 godina i u svom programu rada obuhvata zanimanja 4. stepena stručnosti: – ekonomija (ekonomski i finansijski

Opširnije »

Radno vreme ekspozitura:

Radno vreme Kontakt centra: