#Okvir

Podrške

Uz usluge novog servisa Neka, ja ću poslovi se završavaju sami od sebe

Neka, ja ću – servis za lakši život osmišljen je da pruža usluge ličnog asistenta ljudima u Beogradu kojima zbog prevelikog broja privatnih i poslovnih obaveza ne preostaje dovoljno slobodnog vremena za sebe i svoju porodicu.

Usluga poput servisa Neka, ja ću do sada nije postojala na našem tržištu. Zato sada u Beogradu postoji rešenje za ljude koji rade po ceo dan i kojima je povremeno potrebna usluga ličnog asistenta, a ujedno su u mogućnosti da je sebi i priušte. Na taj način, unapređujemo kvalitet života naših klijenata, obezbeđujemo im više slobodnog vremena i omogućavamo im da se bave sobom i porodicom, svojim hobijima, preciznije da uspostave zdrav balans između privatnog i poslovnog života. Ovaj servis omogućava poslovnim ljudima, našim klijentima, da bolje i efikasnije unovče svoje vreme, i da svoje “sate” ne troše uzalud na obavljanje svakodnevnih obaveza.

 

Neka, ja ću je usluga pre svega zasnovana na poverenju jer je to ono što svi očekujemo od ličnog asistenta; da možemo da mu poverimo svoje obaveze, i da mirno spavamo znajući da će biti obavljene na način i istog kvaliteta kao što bismo ih sami završili ili čak i bolje. Želimo da osiguramo da naši postojeći i novi klijenti steknu poverenje u nas ne samo u obavljanju svakodnevnih obaveza, poput nabavke i plaćanja računa u pošti ili odnošenja garderobe na hemijsko čišćenje, već da uz puno poverenje nama prepuste sve veći broj svojih obaveza – zalivanje cveća u stanu dok su na putu, dočekivanje majstora dok su na poslu ili kompletnu organizaciju privatne proslave (kada se opet steknu uslovi za veća okupljanja).

 

Pored pojedinačnih usluga, u ponudi su i Neka, ja ću mesečni paketi (zlatni, srebrni i bronzani) koji klijentima pružaju izbor da kupljeno vreme troše dinamikom kojom žele, kako koja obaveza im iskrsne, kao i Neka, ja ću poklon vaučeri koji su uvek zgodan poklon za one koji imaju sve, osim vreme za sebe.

Ideja za Neka, ja ću – servis za lakši život se najvećim delom rodila iz lične želje osnivača ovog malog biznisa, Nede Tančić, da osmisli poslovnu ideju koja će je ispunjavati, omogućiti joj da radi za sebe, a time omogućiti i da ostane da živi u gradu i zemlji koju voli uprkos svim izazovima sa kojima se kao društvo suočavamo.

 

Zvanična veb-stranica : https://nekajacu.rs/

Povezano:

Radno vreme ekspozitura:

Radno vreme Kontakt centra: