#Okvir

Podrške

Lemon Berry Studio

Lemon Berry Studio je osnovao dinamični duo, pun energije, pozitivnosti i entuzijazma! Sasvim je sigurno da ćete baš sve to i osetiti učestvovanjem na događajima Lemon Berry Studija. Suština strasti i posvećenosti dveju osnivačica, Gordane i Marine, je u jednostavnom konceptu – organizacija događaja na kojima se eksperimentiše i istražuje sopstvena kreativnost, kreativno stvara uz druženje i pićence, ili jednostavno rečeno kreativno zabavlja! Njihova jedinstvena ideja nastala je u leto 2016. a u februaru 2017. Lemon Berry Studio je otvorio vrata javnosti.

Marina donosi pregršt kreativnog talenta i ideja. Akademski je slikar i master teorije umetnosti i medija. Izrađuje likovna dela i upotrebne predmete, nakit, i bavi se grafičkim dizajnom. Uz svu kreativnost koja je čini, napravila je džinovski korak, uronila je u preduzetničku avanturu. Gordana je nakon više godina provedenih u korporativnom svetu, u zemlji i inostranstvu, i godina provedenih u svetu brojki i kompjuterskih ekrana, krenula u ekspediciju istražujući sopstvenu kreativnost.

 

Za sve koji žele da razbude ili otkriju kreativnost u sebi kroz zabavu, za sve koji žele da iskuse nešto novo, sa ili bez iskustva u slikanju i crtanju Lemon Berry Studio je pravo mesto.

Odaberite događaj, rezervišite i pridružite nam se ONLINE ili u STUDIJU.  Za kreativnu zabavu čeka vas kompletan materijal, instrukcije akademskih umetnika, čaša pića za inspiraciju. Vođeni pozitivnim vibracijama studija ili onih koje vam šaljemo preko ekrana, stvorićete umetničko delo koje ostaje kod vas da ulepšate svoj dom ili za poklon.

Zabave su namenjene pojedincima i grupama, odraslima i deci, malim i velikim preduzećima – proslave DEČIJIH ROĐENDANA, kreativno druženje RODITELJA I DECE, zabave i DRUŽENJE za ODRASLE, SOLO slikarski IZLAZAK, korporativna zabava, promo događaj ili TEAM BUILDING.

Pored rada sa nama u STUDIJU ili ONLINE osmislile smo proizvod namenjen svima koji žele da se kreativno opuštaju u vreme i u dinamici po sopstvenom izboru, ili kao poklon za drage osobe. SLIKARSKI SETOVI su kompleti platna za slikanje za nacrtom slike, pribora i alata za slikanje, koji se dostavljaju na željenu adresu.

Zvanična veb-stranica : https://lemonberrystudio.com/

Povezano:

Radno vreme ekspozitura:

Radno vreme Kontakt centra: