Šta je potrebno pri ulasku na 88. Međunarodni poljoprivredni sajam

Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije primaće posetioce uz Digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test.

Vakcinisani će prilikom ulaska prikazivati Digitalni zeleni sertifikat – potvrdu o vakcinaciji. Oni koji nisu vakcinisani u krug Sajma mogu da uđu uz Digitalni zeleni sertifikat – potvrdu o preležanom KOVIDU – 19, negativan PCR test ili negativan antigenski test.

Za one koji ne poseduju navedene dokumente Novosadski sajam je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, obezbedio brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani. Testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma, a procedura neće trajati duže od 10 minuta.

Poštovanje istih protokola – Digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test, biće obavezni i za izlagače i predstavnike medija, a Novosadski sajam je i za njih obezbedio brze antigenske testove pod istim uslovima.

Za posetioce (diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku) i izlagače koji dolaze iz inostranstva, važiće dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju.

Novosadski sajam ima dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za organizaciju 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, 53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije, od 18. do 24. septembra. U tom terminu učiniće sve da bi boravak izlagača i posetilaca bio zdravstveno bezbedan, a kao društveno-odgovorna kompanija, obezbeđivanjem brzih antigenskih testova koji neće biti dodatno naplaćivani, podstiče bezbednost svih učesnika sajamskih priredbi.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

23.02.2024.

Uskoro Međunarodni sajam poljoprivrede “Bogatić 2024”

11.08.2023.

Novosadski sajam – korak u drugi vek

12.05.2023.

DDOR osiguranje predstaviće svoju ponudu na 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu

25.01.2023.

Povodom 90. međunarodnog poljoprivrednog sajma vrednovanje kvaliteta počinje u februaru

22.12.2022.

Globos osiguranje naredne tri godine Strateški partner Novosadskog sajma

03.10.2022.

IZLAGAČI KAŽU: „DOLAZIMO I SLEDEĆE GODINE!“

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca