Pokloni na Novosadskom sajmu

Ilustracija: Sa konferencije za novinare, foto: Svetlana Kovačević
Ilustracija: Sa konferencije za novinare, foto: Svetlana Kovačević
Na Sajmu lova i ribolova i Sajmu ekologije predstaviće se distributeri opreme za lov, ribolov i rekreaciju, a dolaze i izlagači iz naše zemlje koji koriste i gazduju šumama, upravljaju zaštićenim prirodnim dobrima i bave se unapređenjem lovstva i ribarstva.
Posetioce očekuju i vredni pokloni – traktor, pneumatska sejalica, prikolica i traktorska kosilica. Darodavci su Agropanonka, Kompanija MBV i KITE DOO.
Podrška Novosadskom sajmu su Češka Republika – Zemlja partner, Generali Osiguranje Srbija – Generalni sponzor, Al Dahra – Zlatni sponzor, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinska Vlada i Grad Novi Sad. Zlatni prijatelj Sajma lova i ribolova su Vojvodina šume.
Novosadski sajam primaće posetioce uz Digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test. Za one koji ne poseduju navedene dokumente obezbeđeni su brzi antigenski testovi koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani. Testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma.
Više informacija o sajamskim priredbama možete saznati na našem vebsajtu https://sajam.net

Povezano