NLB Banka dnevno imala i pedesetak zahteva za kredite

Izlagači koji su nastupili na kolektivnim izložbama zadovoljni su nastupom, pa su privrednici iz Mađarske imali više od 130 relevantnih kontakata, od  kojih se očekuje potpisivanje ugovora, dok samo jedan od izlagača koji se predstavio na holandskom štandu ostvario je 20 kontakata i nastavak razgovora zakazao za dane nakon priredbe.

I nastup banaka privukao je mnogo zaintresovanih, pa je NLB Banka dnevno  imala i pedesetak zahteva za kredite od 5.000 do 100.000 evra i to uglavnom za kupovinu poljoprivredne mehanizacije, a veliko je intresovanje za kredite bilo i na štandu OTP  banke.

 

U 2021. planirali smo još intenzivnija ulaganja u poljoprivredu u odnosu na prethodnu godinu, kroz finansiranje obrtnih sredstava i likvidnosti, kupovinu mehanizacije i opreme, proširenje stočnog fonda, nabavku hrane, ali i kupovinu poljoprivrednog zemljišta, istakao je Vradimir Čaprić, član IO NLB BANKE i dodao:

„Naši prioriteti su priroriteti naših klijenata – u prvom planu je sve ono što je njima važno. Trudimo se da se prilagodimo njihovim potrebama, i omogućimo im finansiranje onih projekata koje žele da realizuju. Uz to, tu smo i da ih savetodavno podržimo, a neretko i da im pružimo stručnu finansijsku podršku. Ponosni smo, jer gotovo svi naši agro savetnici poseduju više od decenije iskustva u radu i finansiranju poljoprivrednika, a veliki deo njih se i porodično bavi poljoprivredom.
Osvnovni prioritet je da je ih podržimo – kroz finansiranje na pravi način i u pravom trenutku. Izuzetna saradnja koju imamo sa Ministarstvom poljoprivrede, kao i sa lokalnim zajednicama ali i zadružnim savezima i distributerima najkvalitetnije mehanizacije, nam omogućavaju da klijentima ponudimo proizvode i usluge po najpovoljnijim uslovima i na vreme“.

Povezano

Iz ove kategorije