Prijavite se na konkurs za najboljeg mladog poljoprivrednika

Ilustracija: Mladi poljoprivrednici, foto: Goran Đaković
Ilustracija: Mladi poljoprivrednici, foto: Goran Đaković

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika SUMP u saradnji sa kompanijom Color Media Communications i uz institucionalnu podršku Privredne komore Vojvodine predstavlja, bira i nagrađuje Najbolje poljoprivredno gazdinstvo i Najboljeg mladog poljoprivrednika u Republici Srbiji.

Cilj izbora je promocija poljoprivrede i rada u poljoprivredi a samim tim i prikazivanje dobrih priča ljudi koji vredno rade na srpskim poljima. Reportažama o životu i radu na selu bi pokazali, da osim slike neobrađenih i pustih njiva postoji i druga slika srpskog sela, ona u kojoj poljoprivrednici ustaju u zoru, odlaze na polja, u staje, voćnjake i vinograde.

Kandidati za izbor Najboljeg poljoprivrednog gazdinstava i mladog poljoprivrednika treba sami da se prijave na zvaničnoj internet stranici najboljegazdinstvo.rs u periodu od 04.02. do 20.03.2022. godine.

Pravo na učešće u Konkursu za najbolje poljoprivredno gazdinstvo imaju svi registrovani poljoprivrednici koji imaju aktivan status, a pravo na izbor Najboljeg mladog poljoprivrednika imaju svi registrovani poljoprivrednici koji su u aktivnom statusu i u trenutku konkurisanja imaju manje od 40 (četrdeset) godina.

Do dodele nagrada svi kandidati će biti predstavljeni žiriju i široj javnosti.

Kontakt za sva dodatna pitanja je Aleksandar Milovanović, sekretar udruženja SUMP, tel: +381 (0)64 170 40 32 .

 

Povezano

Iz ove kategorije