Slobodan Cvetković sastao se sa ministrom poljoprivrede Republike Češke

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i Izvršni direktor za sajamsku delatnost, Boris Nadlukač, posetili su međunarodni poljoprivredni sajam „Zemlja hraniteljka“ , koji se održava u Češkim Buđejovicama, od 25. do 30. avgusta.

Tom prilikom, generalni direktor Sajma, Slobodan Cvetković imao je susret sa ministrom poljoprivrede Republike Češke, Zdenek Nekulom, kao i sa rukovodstvom međunarodnog poljoprivrednog sajma u Buđojevicama i predstavnicima udruženja proizvođača agrarne mehanizacije, sa kojima su vođeni razgovori o potencijalnom nastupu Češke Republike i njihovih kompanija na narednom, jubilarnom 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Razmenjena su iskustva u okviru organizacije i svih aktivnosti vezane za sajamsku industriju, o tekućim problemima, ali i o perspektivama i razvoju sajamske industrije u budućnosti.

Posetu je organizovala Ambasada Republike Češke u Beogradu.

Podsećamo, Zemlja partner 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma bila je Češka Republika, koja se predstavila kolektivnim nastupom kompanija, firmi i saveza u oblasti agrara.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

24.11.2023.

NOVOSADSKI SAJAM I NURDOR POTPISALI PROTOKOL O DONACIJI

22.11.2023.

Posetioce na ovom Sajmu očekuju sadržajni nastupi sajamski popusti last minute aranžmani

01.11.2023.

Prvi put se uz Dane energetike i investicija održava i Sajam ekologije

31.10.2023.

Novosadski dani piva

31.10.2023.

12. međunarodni dani energetike i investicija i Sajam ekologije

23.10.2023.

Novosadski sajam treći put dobitnik Oktobarske nagrade

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca