Sve je u vašim rukama a NLB Komercijalna banka je tu

Nakon što je u februaru 2020. godine jedna od najvećih regionalnih bankarskih grupacija NLB Grupa u kupovini Komercijalne banke prepoznala pravu priliku za dalje jačanje svoje pozicije na tržištu Srbije, otpočelo je spajanja sistema, poslovnih kultura i vrednosti Komercijalne i NLB Banke, ali i najboljih poslovnih praksi i rešenja za sve naše klijente. Spajanjem ove dve banke došlo je do velikom uspeha i poslovnih poduhvata.

Sada smo lideri na tržištu svaki treći kredit u Srbiji je isplatila NLB Komercijalna banka,  sa portfoliom od 200 miliona. Trudimo se da učestvujemo u svim programima u kojima učestvuje država, koji su povoljni za poljoprivrednike, kako bi investicije u poljoprivredi bile isplativije,  istakao je Goran Milinković, specijalista za upravljenje prodajom agro klijentima na sajmu Agrobelgrade na Panel diskusiji „Modeli finsansiranja poljoprivrede“,i dodao: 

Spajanjem Komercijalne i NLB Banke u sistemsku i jednu od najvećih na tržištu srbije – NLB Komercijalnu banku, okončan je jedan od najkompleksnijih i najuspešnijih integracionih procesa u regionu. Zahvaljujući spajanju, nova banka objedinila je 4,8 milijardi evra vrednu zajedničku aktivu, oko milion aktivnih klijenata, za približno 25 procenata veći kreditni portfolio, kao i značajno više proizvoda i usluga.

 

Ono što već znate kupovinom Komercijalne banke, postali smo jedna velika banka koja je stabilna na tržištu, lider smo u poljoprivredi,  i imamo najveći kreditni portfolio, i  plan nam je  da u narednom periodu širimo saradnju sa poljoprivrednicima. Ono što je veoma  bitno, u ovim vremenima,  je da banka klijente savetuje , mi smo partneri u radu, i kada pričamo o prinosima i o izazovnim godinama. Tu smo da sagledavamo zajedno sa poljoprivrednicima i pravimo modele kredita, plaćanja, ulaganja.  Samim tim što možemo da posavetujemo klijenta, procenjujemo njegovu kreditnu sposobnost, ali naravno on na kraju odlučuje.

Imamo ljude koji su stručni, poznaju svoje klijente, tako da mogu u pravo vreme da dobiju pravi savet, kako da unaprede svoje poslovanje. Banka ne misli samo na svoj prafit, već na dugoročnu saradnju gde će poljoprivrednici rasti sa nama. Mi razmišljamo o malim gazdinstvima, srednjim i velikim, istakao je Milinković.

-Svaki poljoprivrednik može da se javi  mejlom,  telefonom ili da dođe u ekspozituru.  Mi pozivamo  svoje klijente,  jer NLB ima najveći broj otvorenih računa fizičkih lica nosioca poljoprivrednih gazdinstava. Ispaltili smo najviše subvencionisanih kredita u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, a i sa SCAP projektom, ističe Milinković za kraj.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

17.04.2024.

Rešenja o vlasništvu za obradivo zemljište

09.04.2024.

Izložba poljoprivredne mehanizacije tradicionalno privlači najveći broj posetilaca Međunarodnog poljoprivrednog sajma

06.04.2024.

Kreditna podrška sa kamatnom stopom od jedan odsto

25.03.2024.

Javni pozivi za kratkoročno kreditiranje

21.03.2024.

Apel poljoprivrednim proizvođačima

08.03.2024.

Kroz šljivike i livade kod porodice Vajić

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca