U potrazi za novim idejama za posao, ljudi se odlučuju da pokrenu najpre sopstveni biznis, kako bi bili samostalni i naravno da bi pronašli odgovarajući izvor zarade.
“Keteringom ukoliko ne gajite ljubav prema kuvanju i spremanju, ne bi trebalo da radite. Ukoliko nešto radite na silu ili samo zato što je moranje, onda to nije to, pričaju nam Dragana Miražić i Snežana Bugarin, iz Crne Bare i dodaje: Kada nešto istinski volite, onda će vam to ići lagano i od ruke.
Dragana i Snežana osnovale su udruženje “ Banket ketering”, i prave slani i slatki ketering. U ponudi nema šta nema. Proje, rolati, pite, slatkiši….
“Poslednjih godina ketering je postao popularan i kod nas. Posebno je pogadan pri organizovanju najzahtevnijih prijema i svečanosti, nas dve se poznajemo dugo i odlučile smo da krenemo u ovaj posao. Prednost bavljenja ovim poslom je i ta što vam nisu potrebna velika početna ulaganja. Dovoljno je da obezbedite uslove za rad, te da pustite mašti na volju, priča nam Dragana.
Čest slučaj za ketering je da je hrana tako servirana da se može samo uzeti u malom komadu i direktno konzumirati. Bez prljanja ruku, bez sečenja, bez tanjira.
Uspešan keternig podrazumeva da se hrana mogla «očima jesti» koliko je lepo postavljena, da se čitav događaj pamti. Ketering serviser može da obezbedi pribor i dodatke (ikebane…) za dekoraciju stola, nekad i rasvetu prostorije.
Imali smo priliku da se uverimo u kvalitet hrane koja dolazi iz Crne Bare.
Naručite i vi:
Tel: 063/81-41-714
069/22-15-968