Za pobednike vredne nagrade

Gradska turistička organizacija „Kragujevac” i ove godine organizuje manifestaciju Otvorena dvorišta tokom koje će biti izabrana najlepša dvorišta u četiri kategorije, najlepši detalj, najlepše etno dvorište, najlepše park dvorište i najlepše dvorište.

Svi zainteresovani domaćini mogu da se prijave mejlom (info@gtokg.org.rs) ili telefonom 034/332-172 , do 5. jula u 20 sati.

U konkurenciji za izbor najlepših dvorišta biće svi prijavljeni domaćini iz kragujevačkih sela.

Stručni žiri u kojem će i ovog puta biti predstavnici Gradske turističke organizacije „Kragujevac“, Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj i gradskog Zelenila, odnosno preduzeća JKP Šumadija, izabraće najlepša dvorišta na teritoriji Kragujevca.

Za pobednike su obezbeđene vredne nagrade.

Posle posete svim prijavljenim učesnicima manifestacije Otvorena dvorišta, tokom poslednje nedelje jula biće izabrana najlepša dvorišta na teritoriji Kragujevca. Zajedno sa kolegama iz turističkih organizacija u okruženju, na čijoj se teritoriji takođe organizuje ova manifestacija, žiri u čijem sastavu su predstavnici turističkih organizacija izabraće pobednike na nivou regiona. Proglešenje najlepših dvorišta u regionu biće organizovano u avgustu.

Turistička organizacija Kragujevca poziva sve seoske domaćine da se i ove godine prijave i učestvuju u izboru za najlepša dvorišta. Cilj je da se očiste seoske deponije, da se seoska dvorišta lepo urede, ali i da domaćini budu kreativni čuvari tradicije življenja na ovim prostorima i samim tim doprinesu razvoju seoskog turizma.

 

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

04.07.2024.

Poljoprivrednicima 46 traktora

22.06.2024.

Projekat pod nazivom “Startuj svoju agrobiznis karijeru“

07.05.2024.

Cvet simbol ljubavi

18.04.2024.

Uskoro Šumadijski sajam hortikulture

03.04.2024.

Jedna od najprestižnijih vinskih manifestacija u Srbiji biće održana 5. i 6. aprila u Kragujevcu

08.11.2023.

14. „Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca