Obaveštenje o sprovedenim konsultacijama u toku izrade Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obaveštava javnost da su u periodu od 29. avgusta do 8. septembra  2023. godine sprovedene konsultacije u toku izrade Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu.

Konsultacije su sprovedene objavljivanjem Obaveštenja o otpočinjanju izrade Nacrta zakona putem sajta e – konsultacije i sajta Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kojim je ovo ministarstvo pozvalo predstavnike državnih organa i organizacija, udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti, kao i druge zainteresovane strane da se upoznaju sa tekstom radne verzije Nacrta zakona i da daju svoje komentare, sugestije i predloge.

nformaciju o sprovedenim konsultacijama u toku izrade Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu možete preuzeti :

INFORMACIJA-O-SPROVEDNIM-KONSULTACIJAMA-U-TOKU-IZRADE-ZAKONA-O-ID-ZAKONA-O-DIVALJACI-I-LOVSTVU

 

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

25.07.2024.

Uskoro Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na  podsticaje u  stočarstvu za krave za uzgoj  teladi za tov za 2024. godinu

22.07.2024.

Ministarstvu poljoprivrede biće prebačeno 3,67 milijardi dinara

20.07.2024.

Uskoro Javni poziv za premiju za mleko za drugi kvartal 2024. godine

18.07.2024.

Postignut dogovor sa poljoprivrednicima

15.07.2024.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o reproduktivnom materijalu šumskog drveća

10.07.2024.

Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije za unapređenje i razvoj ruralne infrastrukture za 2024. godinu.

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca