BioMarni – zdrav život srećan život

“Sve je počelo u malom živopisnom selu na našoj porodičnoj farmi. Ovaj prelepi komad zemlje smo pretvorili u naš projekat sa ciljem da razvijemo zdravu organsku proizvodnju bez upotrebe pesticida i herbicida. Sedište firme – Šiljegovac opština  Barajevo. Na ideju  da se bavimo organskom proizvodnjom smo došli pre sedam godina, zasadili smo 7.000 sadnica, koje su sertifikovane u organskom bio laboratoriji, priča nam Biljana Zendilovski, direktor prodaje:

-Posle mnogobrojnih sati koje smo posvetili proučavanju odgovarajuće kulture, naišli smo na aroniju – jedinstvenu super bobicu bogatu antioksidansima. Dublja istraživanja su nas uverila u širok spektar naučno dokazanih lekovitih svojstava koja krase ovu čudesnu bobicu, naše uverenje je raslo i odluka je doneta – posadili smo 7000 biljaka! Kako su se biljke razvijale, počeli smo da usavršavamo tradicionalne recepte za proizvodnju sokova, džemova i likera od ovog izvora zdravlja i da delimo entuzijazam sa zajednicom o zdravom načinu života i organskom uzgoju. Vremenom su se svi članovi porodice uključili, doprinoseći razvoju naših proizvoda novim, kreativnim idejama. Malo gazdinstvo se transformisalo u biznis vođen principima organskog uzgoja i zdravog života istovremeno vodeći računa o očuvanju životne sredine”.

BioMarni je rođen!

Danas je BioMarni porodična firma koja proizvodi veliku paletu visokokvalitetnih zdravih proizvoda u svojoj fabrici, koristeći porodične recepte koji su koristile i prethodne generacije. Proširili smo zasad i uključili deo lokalne zajednice u BioMarni.

Imaju preko 45 proizvoda, to su namazi, džemovi, salse, bez šećera, imaju sa 10 posto šećere. Najnoviji proizvod po kome su ponosni su busteri, osnova je voće a sadrže minerale I vitamine. Svoje proizvode prodaju po hotelima I kaficima, jednu proizvodnu liniju imaju u Americi a cilj im je da se pozicioniraju u Srbiji, na teritoriji cele zemlje.

Proizvodi mogu da se poruče na sajtu: www.biomarni.com

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

01.07.2024.

Za organsku proizvodnju 14 miliona dinara

20.05.2024.

Još dve nedelje ostalo je do zatvaranja trinaestog po redu Organic konkursa,

24.04.2024.

Besplatna sertifikacija

19.03.2024.

Satura čajevi stigli i do Australije

29.01.2024.

Pčelar Ivica Matić: Vreme je za pravo tržište

25.01.2024.

Jelena Tanasković: Država ove godine daje istorijski i rekordno 119 milijardi u budžetu

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca