Široka paleta kreditnih proizvoda

Razvojni fond APV i u 2024.godinu ulazi sa širokom paletom kreditnih proizvoda namenjenih registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, pravnim licima i preduzetnicima.

Svojom kreditnom politikom, koja se ogleda u rokovima otplate do 7 godina, periodom mirovanja do 2 godine, povoljnim kamatnim stopama na godišnjem nivou, RFV nametnuo se  kao jedan od lidera na polju finasiranja poljoprivrednih subjekata u AP Vojvodini.

Ovakva poslovna politika u mnogome je doprinela da poljoprivrednici koji posluju na teritoriji Vojvodine povoljnije koriste finansijska sredstava za sve vrste investicija kao i obrtna sredstva.

Razvojni fond APV se trudi da poljoprivrednici sa teritorije APV budu što bolje obavešteni o postojećim konkursima i pogodnostima koje on nudi. Upravo iz tog razloga su marketing aktivnosti Fonda u najvećoj meri usmerene na održavanje prezentacija u lokalnim samoupravama na teritoriji AP Vojvodine, putem kojih se najrelevantnije informacije mogu uspešno preneti potencijalnim korisnicima.

U proteklom periodu Razvojni fond se fokusirao i na druge vidove promovisanja kao što su specijalizovane emisije na regionalnim i lokalnim medijima, oglašavanje u štampanim medijima i internet portalima, poseta raznim manifestacijama i sajmovima.

Razvojni fond svake godine pred sebe postavlja više ciljeve, a to podrazumeva da ide još brže i bolje napred i da u što većoj meri zadovolji potrebe poljoprivrednika sa teritorije Vojvodine.

U 2024.godini Razvojni fond je plasirao na tržište 7 kreditnih linija za registrovana poljoprivredna gazdinstva, a to su:

Konkurs za dugoročne kredite za poljoprivredu;

Konkurs za dugoročne kredite za kupovinu poljoprivrednog zemljišta;

Konkurs za dugoročne kredite za nabavku mehanizacije;

Konkurs za dugoročne kredite za razvoj turizma subvencionisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam;

Konkurs za dugoročne kredite za finansiranje klimatski održivih investicija

Konkurs za dugoročne kredite za investicije u okviru IPARD programa;

Konkurs za kratkoročne kredite za obrtna sredstva u poljoprivredi;

Novi konkursi se primenjuju od 01.01.2024.godine, a rokovi za podnošenje zahteva za kredit nisu vremenski ograničeni.

Sve dodatne informacije se mogu videti na sajtu www.rfapv.rs, pozivanjem broja 021454334 ili direktno u prostorijama Fonda u Novom Sadu na adresi Bulevar cara Lazara 7a.

 

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

17.06.2024.

Izdvojeno 25 miliona dinara za održavanje manifestacija

22.05.2024.

NLB Komercijalna banka: Akcijska ponuda

20.05.2024.

NLB Komercijalna banka: Specijalna sajamska ponuda poljoprivrednih kredita!

06.04.2024.

Kreditna podrška sa kamatnom stopom od jedan odsto

25.03.2024.

Javni pozivi za kratkoročno kreditiranje

21.02.2024.

Subvencionisani krediti Ministarstva poljoprivrede

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca